Osumnjičeni za ubistvo monaha otpušten iz bolnice

Dragan Ševo, osumnjičeni za ubistvo monaha Stefana Ačića u manastiru Glogovac kod Šipova, danas je otpušten iz Univerzitetskog kliničkog centra RS, potvrđeno je za "Nezavisne".

Republika Srpska 21.12.2020 | 13:06
Osumnjičeni za ubistvo monaha otpušten iz bolnice

Naime, iz UKC- RS  je saopšteno da je pacijent D.Š. dovezen 9.12.2020. godine u 16.15 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u Urgentni centar UKC RS.

"Pacijent je po prijemu hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno lijecenje UKC RS gdje mu je operativno zbrinuta povreda grudnog koša, a nakon toga premješten u Službu za torakalnu hirurgiju UKC RS", navode iz UKC RS.

Prema riječima načelnika Službe za torakalnu hirurgiju Marka Kantara, pacijent je nakon operativnog zbrinjavanja u Klinici za anesteziju i intenzivno lijecenje UKC RS bio hopitalizovan u Službi za torakalnu hirurgiju gdje je liječenje uspješno okončano i danas ponedeljak je otpušten iz UKC RS uz terapijske preporuke.

Po izlasku iz bolnice, protiv njega će policija preduzeti zakonom predviđene mjere zbog sumnje da je počinio ubistvo.

On je podsjetimo uhapšen 9. 12., dva dana nakon ubistva monaha, nakon što  je lociran u banjalučkom motelu "Nana".

Prilikom upada policije u sobu,   Ševo je sam je sebi nanio povredu nožem.

(Nezavisne)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

As

21.12.2020 12:49

Možda covjek nije ispunio očekivani broj ubistava pa ga pred praznik pustili da “ispuni bonus”!!

ODGOVORITE
Name

Marko Njemacka

21.12.2020 15:08

Pa,sto ga odmah nisu sproveli u zatvor,svasta

Name

Rajka

21.12.2020 15:04

Ma prica za malu decicu tu je neka veca mraka uradila pa da se ko fol nade on.Jeste on al u panhevima znaju velimani pitajtenacelnika sipiva on je dobrucina samo kamioni nicu puni grade sa leda gradaba sipiva sto ih he potkradao a dodika pigotovo sa pajdasem tegeltiom tu su ti mrka kapa ljudi.

ODGOVORITE
Name

Milicija ex

21.12.2020 15:18

I gdje je pušten..??!! Kući ili na Tunjice..??!! Pa ljudi, jedan truli, raspali, smrdljivi narkoman, u stanju je da totalno uništi nekoliko familija. Ne samo svoju već i redom. Ako se na vrijeme i odlučno ne zaustavi. Ako mu se ne stane na put on ide redom, kao i ovaj ide, a kako se vidi, ići će i dalje. Ubi nedužnog čovjeka, kaluđera dobronamjernog koji mu je ručak dao, nahranio ga. I kao da ništa nije bilo, on ode kući. Teror se nastavlja. Prvo kućni, a onda i šire i dalje. Stići će on i dalje od Šipova. Razmišlja li ovdje iko..??

ODGOVORITE
Name

Niko

21.12.2020 16:08

Ma kakva kuca, ide u pritvor pa kasnije u neku ustanovu, najvjerovatnije na forenzicku psihijazriju u Sokocu