Моззарт помогао дјечије село и спортске клубове

У Моззарту је сваки дан – дан за солидарност!

Република Српска 20.12.2020 | 16:06
Моззарт помогао дјечије село и спортске клубове

Ова компанија пружила помоћ здравственим установама у јеку пандемије, појединцима којима је потребно лијечење, подржала је СОС дјечја села БиХ, бројне спортисте и клубове.

Током 2020. године Моззарт је донирао стотине хиљада марака и пакете помоћи бројним удружењима, организацијама и појединцима којима је била неопходна помоћ. У овој години свијет је задесила пандемија вируса корона, па је највећи дио средстава, око 162.000 марака, усмјерен здравственим и социјалним установама.

"Максимално смо се потрудили да у вријеме пандемије корона вируса помогнемо домовима здравља, болницама, клиничким центрима и центрима за социјални рад. Донирали смо им новац, пакете основних животних намирница, воћа и хигијенских средстава, а све с циљем помоћи у борби против овог вируса", каже руководилац дирекције корпоративних послова компанијеМоззарт Селма Салкановић.

Осим здравственом сектору кроз пакет помоћи,  Моззарт је помагао бројним појединцима. Тако је ова компанија током 2020. године више пута донирала новац за ллијечење дјеци и одраслима. Недавно је, куповином више од 650 честитки, подржала пројекат „Топли дом за свако дијете“ који имплементира удружење СОС дјечија села БиХ.

Такође, ова друштвено одговорна компанија, као и претходних година, имала је слуха и за потребе спортиста. Спонзорисала је више клубова, из разних спортова, како би им помогла да наставе са успјесима. Између осталих, подршку су добили Тениски клуб „Тини“ из Требиња и Ватерполо клуб „Борац из Бањалуке“

"Иако су се спортске манифестације ове године, због корона вируса, ријеђе одржавале, нисмо престали да подржавамо развој спорта. Спонзорисали смо бројне клубове из свих крајева наше државе, а све како би им помогли да наставе да тренирају и да се развијају", додаје руководилац дирекције корпоративних послова компаније Селма Салкановић.

Из ове компаније поручују да ће и у 2021. години наставити свој друштвено одговорни рад помажући онима којима је потребна подршка, а све с циљем стварања бољих услова за живот и рад наших суграђана.

У овој изазовној години Моззарт није заборавио ни на своје запослене. Свим радницима обезбиједили су дезинфекциона средства, заштитне маске и рукавице. За запослене, који су осјетили симптоме корона вируса, финансирали су тестирање, а колегама, који су били у изолацији, слали су пакете помоћи. Упркос ванредним околностима, нису отпуштали раднике, нити им смањивали плате.

(БН)

 

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Г5

20.12.2020 16:22

Ста је са проинтером? Он се не појављује у овако слицним пројектима.. Само граби и само мени..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

20.12.2020 17:35

Кладионице це такодје доци на ред за затварање, цим смјенимо ову болесну власт.

Name

Андриц

20.12.2020 18:50

Ре добој:а ста су ти кладионице криве,је ли одвајас дио куцног будзета за њих...

Name

Ре Добој

20.12.2020 19:39

Дал це теби и слицнима икад бити јасно да је коцка легална дјелатност у свим земљама,,и да Еу то неби дозволила због интереса својих фирми овде,,а и уставни суд би то понистио.

Name

РСА ГАМИНГ ДОО

21.12.2020 11:40

Тако фирме НОВО РС ДОО И РСА ГАМИНГ ДОО помажу Додику да извлачи новац из буџета Републике Српске. За десетак године помогли су милету да извуче 300 милиона марака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РСА Гаминг доо

21.12.2020 13:04

Све уз помоћ правосуђа Републике Српске!!!