Mozzart pomogao dječije selo i sportske klubove

U Mozzartu je svaki dan – dan za solidarnost!

Republika Srpska 20.12.2020 | 16:06
Mozzart pomogao dječije selo i sportske klubove

Ova kompanija pružila pomoć zdravstvenim ustanovama u jeku pandemije, pojedincima kojima je potrebno liječenje, podržala je SOS dječja sela BiH, brojne sportiste i klubove.

Tokom 2020. godine Mozzart je donirao stotine hiljada maraka i pakete pomoći brojnim udruženjima, organizacijama i pojedincima kojima je bila neophodna pomoć. U ovoj godini svijet je zadesila pandemija virusa korona, pa je najveći dio sredstava, oko 162.000 maraka, usmjeren zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

"Maksimalno smo se potrudili da u vrijeme pandemije korona virusa pomognemo domovima zdravlja, bolnicama, kliničkim centrima i centrima za socijalni rad. Donirali smo im novac, pakete osnovnih životnih namirnica, voća i higijenskih sredstava, a sve s ciljem pomoći u borbi protiv ovog virusa", kaže rukovodilac direkcije korporativnih poslova kompanijeMozzart Selma Salkanović.

Osim zdravstvenom sektoru kroz paket pomoći,  Mozzart je pomagao brojnim pojedincima. Tako je ova kompanija tokom 2020. godine više puta donirala novac za lliječenje djeci i odraslima. Nedavno je, kupovinom više od 650 čestitki, podržala projekat „Topli dom za svako dijete“ koji implementira udruženje SOS dječija sela BiH.

Takođe, ova društveno odgovorna kompanija, kao i prethodnih godina, imala je sluha i za potrebe sportista. Sponzorisala je više klubova, iz raznih sportova, kako bi im pomogla da nastave sa uspjesima. Između ostalih, podršku su dobili Teniski klub „Tini“ iz Trebinja i Vaterpolo klub „Borac iz Banjaluke“

"Iako su se sportske manifestacije ove godine, zbog korona virusa, rijeđe održavale, nismo prestali da podržavamo razvoj sporta. Sponzorisali smo brojne klubove iz svih krajeva naše države, a sve kako bi im pomogli da nastave da treniraju i da se razvijaju", dodaje rukovodilac direkcije korporativnih poslova kompanije Selma Salkanović.

Iz ove kompanije poručuju da će i u 2021. godini nastaviti svoj društveno odgovorni rad pomažući onima kojima je potrebna podrška, a sve s ciljem stvaranja boljih uslova za život i rad naših sugrađana.

U ovoj izazovnoj godini Mozzart nije zaboravio ni na svoje zaposlene. Svim radnicima obezbijedili su dezinfekciona sredstva, zaštitne maske i rukavice. Za zaposlene, koji su osjetili simptome korona virusa, finansirali su testiranje, a kolegama, koji su bili u izolaciji, slali su pakete pomoći. Uprkos vanrednim okolnostima, nisu otpuštali radnike, niti im smanjivali plate.

(BN)

 

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

G5

20.12.2020 16:22

Sta je sa prointerom? On se ne pojavljuje u ovako slicnim projektima.. Samo grabi i samo meni..

ODGOVORITE
Name

Doboj

20.12.2020 17:35

Kladionice ce takodje doci na red za zatvaranje, cim smjenimo ovu bolesnu vlast.

Name

Andric

20.12.2020 18:50

Re doboj:a sta su ti kladionice krive,je li odvajas dio kucnog budzeta za njih...

Name

Re Doboj

20.12.2020 19:39

Dal ce tebi i slicnima ikad biti jasno da je kocka legalna djelatnost u svim zemljama,,i da Eu to nebi dozvolila zbog interesa svojih firmi ovde,,a i ustavni sud bi to ponistio.

Name

RSA GAMING DOO

21.12.2020 11:40

Tako firme NOVO RS DOO I RSA GAMING DOO pomažu Dodiku da izvlači novac iz budžeta Republike Srpske. Za desetak godine pomogli su miletu da izvuče 300 miliona maraka.

ODGOVORITE
Name

Re RSA Gaming doo

21.12.2020 13:04

Sve uz pomoć pravosuđa Republike Srpske!!!