Гоца отишла на село да чува болесну мајку: Само да ми она поживи!

Певачица Гоца Божиновска последње три године брине о болесној мајци Радмили, која болује од деменције и никога од чланова породице не препознаје.

Забава 20.12.2020 | 13:32
Гоца отишла на село да чува болесну мајку: Само да ми она поживи!

Фолкерка је недавно отишла у село како би била с њом 24 сата зато што је постала неспособна да се сама храни, купа и врши нормалне активности.

 

Божиновска каже да јој је једина жеља да њена мајка доживи 2021. годину, без обзира на то колико се физички мучи око ње.

"Шта да кажем, мајка је лоше. Отишла сам у село да будем с њом. Она је до недавно три месеца била код мене у Сурчину, три месеца код сестре. Тако смо бринуле о њој и чувале је 24 сата. Не спавам због ње. Храним је, мењам пелене, купам... Не може више, јадна, ништа сама. Шта ћу, ја сам јој дете. Ко ће помоћи ако нећемо ми најближи. Само нека она мени поживи Нову годину и заједно дочекамо следећу. Није ми битно ништа више, ни посао, ни новац, само њен живот и срећа моје деце. Тужна сам, мајка је мајка", рекла је Гоца и додала да своју мајку никада не би послала у старачки дом:

"Нисам ни размишљала о старачком дому, нити бих је тамо икада послала. Јесте тешка и мучна брига око ње, али не бих себи опростила да је гледа неко други осим сестре и мене. То је моја мајка и не дам је никоме."

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Од

20.12.2020 13:12

Кога да је цува?

ОДГОВОРИТЕ