Goca otišla na selo da čuva bolesnu majku: Samo da mi ona poživi!

Pevačica Goca Božinovska poslednje tri godine brine o bolesnoj majci Radmili, koja boluje od demencije i nikoga od članova porodice ne prepoznaje.

Zabava 20.12.2020 | 13:32
Goca otišla na selo da čuva bolesnu majku: Samo da mi ona poživi!

Folkerka je nedavno otišla u selo kako bi bila s njom 24 sata zato što je postala nesposobna da se sama hrani, kupa i vrši normalne aktivnosti.

 

Božinovska kaže da joj je jedina želja da njena majka doživi 2021. godinu, bez obzira na to koliko se fizički muči oko nje.

"Šta da kažem, majka je loše. Otišla sam u selo da budem s njom. Ona je do nedavno tri meseca bila kod mene u Surčinu, tri meseca kod sestre. Tako smo brinule o njoj i čuvale je 24 sata. Ne spavam zbog nje. Hranim je, menjam pelene, kupam... Ne može više, jadna, ništa sama. Šta ću, ja sam joj dete. Ko će pomoći ako nećemo mi najbliži. Samo neka ona meni poživi Novu godinu i zajedno dočekamo sledeću. Nije mi bitno ništa više, ni posao, ni novac, samo njen život i sreća moje dece. Tužna sam, majka je majka", rekla je Goca i dodala da svoju majku nikada ne bi poslala u starački dom:

"Nisam ni razmišljala o staračkom domu, niti bih je tamo ikada poslala. Jeste teška i mučna briga oko nje, ali ne bih sebi oprostila da je gleda neko drugi osim sestre i mene. To je moja majka i ne dam je nikome."

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Od

20.12.2020 13:12

Koga da je cuva?

ODGOVORITE