Објекат горио, власнике пробудили полицајци

Брзом реакцијом полиције нико није повријеђен у пожару који је јутрос око три часа избио на помоћном објекту у мјесту Жарковина код Теслића, потврђено је за Српскаинфо.

Република Српска 20.12.2020 | 12:01
Објекат горио, власнике пробудили полицајци

Према нашим сазнањима, власници су јуче прослављали славу и након тога су заспали у помоћном објекту, у којем је јутрос избио пожар.

Портпарол ПУ Добој Драгана Кекрез је рекла да су полицајци пробудили власнике, те их евакуисали из објекта, а потом заједно са њима извели два аутомобила на безбједну удаљеност.

"Полицијској станици Теслић, јутрос око 3.10 часова, пријављено је да је у мјесту Жарковина, гори помоћни објекат власништво З.П. Одмах по пријави су поступили полицијаци и припадници Територијалне ватрогасне јединице Добој у циљу локализовања пожара и радници Електродистрибуције ради искључивања наведеног објекта са напонске мреже",  појаснила је Керкезова.

Пожар је локализован  око 5.30 часова, којом приликом је изгорио дио кровне конструкције, свињац и кокошињац у којем се према изјави власника налазило око двадесетак кокошки које су изгорјеле.

У наведеном пожару није било повријеђених. Извршен је увиђај и о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар