Objekat gorio, vlasnike probudili policajci

Brzom reakcijom policije niko nije povrijeđen u požaru koji je jutros oko tri časa izbio na pomoćnom objektu u mjestu Žarkovina kod Teslića, potvrđeno je za Srpskainfo.

Republika Srpska 20.12.2020 | 12:01
Objekat gorio, vlasnike probudili policajci

Prema našim saznanjima, vlasnici su juče proslavljali slavu i nakon toga su zaspali u pomoćnom objektu, u kojem je jutros izbio požar.

Portparol PU Doboj Dragana Kekrez je rekla da su policajci probudili vlasnike, te ih evakuisali iz objekta, a potom zajedno sa njima izveli dva automobila na bezbjednu udaljenost.

"Policijskoj stanici Teslić, jutros oko 3.10 časova, prijavljeno je da je u mjestu Žarkovina, gori pomoćni objekat vlasništvo Z.P. Odmah po prijavi su postupili policijaci i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj u cilju lokalizovanja požara i radnici Elektrodistribucije radi isključivanja navedenog objekta sa naponske mreže",  pojasnila je Kerkezova.

Požar je lokalizovan  oko 5.30 časova, kojom prilikom je izgorio dio krovne konstrukcije, svinjac i kokošinjac u kojem se prema izjavi vlasnika nalazilo oko dvadesetak kokoški koje su izgorjele.

U navedenom požaru nije bilo povrijeđenih. Izvršen je uviđaj i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar