Промјенљиво вријеме, мало облака - мало сунца

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати промјенљиво облачно вријеме, понегдје са сунчаним периодима.

Босна и Херцеговина 20.12.2020 | 09:11
Промјенљиво вријеме, мало облака - мало сунца

Највиша температура ваздуха од пет до десет, на планинама од два, а на југу око 13 степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана дуваће слаб и промјенљив вјетар.

Према прогнози федералног хидрометеоролошког завода, јутрос је у већини крајева магла, једино је сунчаније у Херцеговини, на планинама и у југозападним крајевима.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Соколац минус пет, Шипово, Бјелашница и Ливно минус четири, Сребреница и Бугојно минус три, Гацко, Хан Пијесак и Иван Седло минус два, Рибник, Чемерно, Мркоњић Град и Тузла минус један, Рудо и Зеница нула, Билећа, Бањалука, Бихаћ, Градачац, Фоча, Приједор, Сански Мост и Сарајево један, Нови Град, Србац, Вишеград, Добој и Груде два, Бијељина три, Мостар четири, Требиње шест и Неум седам степени Целзијусових. 

(Срна) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јавна информација

20.12.2020 12:04

Најдигурнија информација, која се не мора крити, сифровати, али мора бити људска, јер који незна себи судити други му суди. У том домену који се узео да се бави и по нивоима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубитељ новинарства

20.12.2020 12:06

Мора бити данас ипак и креативн и са бољом технологијом од неког другог, да буде вољен од цега зиви или да прихвати рад рецимо у фабрици.

ОДГОВОРИТЕ