Promjenljivo vrijeme, malo oblaka - malo sunca

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će preovladavati promjenljivo oblačno vrijeme, ponegdje sa sunčanim periodima.

Bosna i Hercegovina 20.12.2020 | 09:11
Promjenljivo vrijeme, malo oblaka - malo sunca

Najviša temperatura vazduha od pet do deset, na planinama od dva, a na jugu oko 13 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana duvaće slab i promjenljiv vjetar.

Prema prognozi federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je u većini krajeva magla, jedino je sunčanije u Hercegovini, na planinama i u jugozapadnim krajevima.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac minus pet, Šipovo, Bjelašnica i Livno minus četiri, Srebrenica i Bugojno minus tri, Gacko, Han Pijesak i Ivan Sedlo minus dva, Ribnik, Čemerno, Mrkonjić Grad i Tuzla minus jedan, Rudo i Zenica nula, Bileća, Banjaluka, Bihać, Gradačac, Foča, Prijedor, Sanski Most i Sarajevo jedan, Novi Grad, Srbac, Višegrad, Doboj i Grude dva, Bijeljina tri, Mostar četiri, Trebinje šest i Neum sedam stepeni Celzijusovih. 

(Srna) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Javna informacija

20.12.2020 12:04

Najdigurnija informacija, koja se ne mora kriti, sifrovati, ali mora biti ljudska, jer koji nezna sebi suditi drugi mu sudi. U tom domenu koji se uzeo da se bavi i po nivoima.

ODGOVORITE
Name

Ljubitelj novinarstva

20.12.2020 12:06

Mora biti danas ipak i kreativn i sa boljom tehnologijom od nekog drugog, da bude voljen od cega zivi ili da prihvati rad recimo u fabrici.

ODGOVORITE