На рачун од 206 долара оставили бакшиш конобарици 5.000!

Гости ресторана у Пенсилванији уз рачун од 206 долара, занемарили су сва правила о давању бакшиша и конобарицу наградили са 5.000 долара.

Занимљивости 19.12.2020 | 17:14
На рачун од 206 долара оставили бакшиш конобарици 5.000!

Током празничне сезоне, људи су спремнији да учине добро дело и због тога до нас допире много више прича које враћају веру у људски род него током године.

 

Једна од њих је и прича о дарежљивим гостима ресторана у Пенсилванији који су уз рачун од 206 долара оставили келнерици и 5.000 долара као бакшиш, преноси портал индy100.цом.

Како јављају тамошњи медији, овако велику напојницу оставила је група голфера која редовно посећује Паксон холоу, терен за голф у граду Мидија у Пенсилванији, али и ресторан „Ентониз“ који је у оквиру комплекса.

Сва четири госта носила су џемпере са божичним мотивима. Храну и пиће доносила им је Ђиана Дианђело из Филаделфије која у ресторану ради три године.

Дианђелова се школује за медицинску сестру и износ који је добила уочи 2021. године искористиће, како каже, на добар начин – поделиће га са колегама и део дати суграђанима који су у лошем положају.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар