Na račun od 206 dolara ostavili bakšiš konobarici 5.000!

Gosti restorana u Pensilvaniji uz račun od 206 dolara, zanemarili su sva pravila o davanju bakšiša i konobaricu nagradili sa 5.000 dolara.

Zanimljivosti 19.12.2020 | 17:14
Na račun od 206 dolara ostavili bakšiš konobarici 5.000!

Tokom praznične sezone, ljudi su spremniji da učine dobro delo i zbog toga do nas dopire mnogo više priča koje vraćaju veru u ljudski rod nego tokom godine.

 

Jedna od njih je i priča o darežljivim gostima restorana u Pensilvaniji koji su uz račun od 206 dolara ostavili kelnerici i 5.000 dolara kao bakšiš, prenosi portal indy100.com.

Kako javljaju tamošnji mediji, ovako veliku napojnicu ostavila je grupa golfera koja redovno posećuje Pakson holou, teren za golf u gradu Midija u Pensilvaniji, ali i restoran „Entoniz“ koji je u okviru kompleksa.

Sva četiri gosta nosila su džempere sa božičnim motivima. Hranu i piće donosila im je Điana Dianđelo iz Filadelfije koja u restoranu radi tri godine.

Dianđelova se školuje za medicinsku sestru i iznos koji je dobila uoči 2021. godine iskoristiće, kako kaže, na dobar način – podeliće ga sa kolegama i deo dati sugrađanima koji su u lošem položaju.

Izvor: RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar