Бобан Рајовић открио шта је мучило Џеја, па проговорио о колегама!

Певач Бобан Рајовић био је један од блиских Џејевих пријатеља, њихове породице су се дружиле, летовали су заједно, а Рајовић је сада бесан на колеге јер су многи дигли руке од Џеја последњих година.

Забава 18.12.2020 | 22:22
Бобан Рајовић открио шта је мучило Џеја, па проговорио о колегама!

- Био сам много љут и разочаран. И тада сам причао, а и сада ћу. Он је ушао у неки свој свет, многи су га отписали и рекао сам им да ће им бити жао једног дана и тај дан је дошао. Не знам особу на свету која је Џеја познавала, а да није пустила сузу када је умро. Требало је мало раније да се сете, јер он је заслужио својим песмама и хитовима да пробамо да га вратимо у нормалу и у посао. Он је био најгори за себе, а добар за све остале - прича Бобан Рајовић који додаје и да је Џеј често плакао.

- Умео је често да пусти сузу. Плакао је када је и са мојом децом причао о свом животу, али и када сам му ја причао о неким својим ситуацијама. Умео је и уз песму да плаче од радости. Све више размишљам о том човеку и мислим да сам га у потпуности схватио и разумео, могао сам да прочитам на њему да га је мучило нешто што никад никоме није рекао. Никада се није пожалио, ја сам помогао том и том, а он мени није, напротив. Имам снимак где ја говорим "Џеки, ми смо ту , нама не треба нико, иако би неки могли да се јаве, а не јављају се", а он каже "Не, нама се сви јављају, нас сви воле". Он никог није хтео да окаља или увреди - додао је Бобан Рајовић.

Како су изгледали последњи дани живота легендарног певача, сазнајте управо ОВДЕ.

Рајовић је истакао и да је Џеј планирао да објави књигу о свом боемском животу, али и да је био веома великодушан.

Извор: Ало.рс Фото: Дејан Бриза

Коментари / 0

Оставите коментар