Boban Rajović otkrio šta je mučilo Džeja, pa progovorio o kolegama!

Pevač Boban Rajović bio je jedan od bliskih Džejevih prijatelja, njihove porodice su se družile, letovali su zajedno, a Rajović je sada besan na kolege jer su mnogi digli ruke od Džeja poslednjih godina.

Zabava 18.12.2020 | 22:22
Boban Rajović otkrio šta je mučilo Džeja, pa progovorio o kolegama!

- Bio sam mnogo ljut i razočaran. I tada sam pričao, a i sada ću. On je ušao u neki svoj svet, mnogi su ga otpisali i rekao sam im da će im biti žao jednog dana i taj dan je došao. Ne znam osobu na svetu koja je Džeja poznavala, a da nije pustila suzu kada je umro. Trebalo je malo ranije da se sete, jer on je zaslužio svojim pesmama i hitovima da probamo da ga vratimo u normalu i u posao. On je bio najgori za sebe, a dobar za sve ostale - priča Boban Rajović koji dodaje i da je Džej često plakao.

- Umeo je često da pusti suzu. Plakao je kada je i sa mojom decom pričao o svom životu, ali i kada sam mu ja pričao o nekim svojim situacijama. Umeo je i uz pesmu da plače od radosti. Sve više razmišljam o tom čoveku i mislim da sam ga u potpunosti shvatio i razumeo, mogao sam da pročitam na njemu da ga je mučilo nešto što nikad nikome nije rekao. Nikada se nije požalio, ja sam pomogao tom i tom, a on meni nije, naprotiv. Imam snimak gde ja govorim "Džeki, mi smo tu , nama ne treba niko, iako bi neki mogli da se jave, a ne javljaju se", a on kaže "Ne, nama se svi javljaju, nas svi vole". On nikog nije hteo da okalja ili uvredi - dodao je Boban Rajović.

Kako su izgledali poslednji dani života legendarnog pevača, saznajte upravo OVDE.

Rajović je istakao i da je Džej planirao da objavi knjigu o svom boemskom životu, ali i da je bio veoma velikodušan.

Izvor: Alo.rs Foto: Dejan Briza

Komentari / 0

Ostavite komentar