Колико естрадним звездама треба да "прегурају" месец - Ђанију 10.000 евра ?!

Изјава Мирослава Илића у којој је рекао да му је потребно 3.000 евра месечно да преживи покренула је велики број коментара, а поједине његове колеге прокоментарисале су његово признање.

Забава 18.12.2020 | 13:34
Колико естрадним звездама треба да "прегурају" месец - Ђанију 10.000 евра ?!

Радиша Трајковић Ђани и његова супруга Слађа живе на високој нози, а како она каже трошкови су им и током короне огромни.

 

Када су јој рекли да је Ђанијев колега Мирослав Илић рекао да му је довољно 3.000 евра месечно, праснула је у смех.

 

- Шта ће њему (Мирославу) више, кад је једном ногом у гробу... Ма какви 3.000 евра, једино ако се греје на Смедеревац на дрва. Мени толико само за рачуне треба. На рачуне највише трошимо, јер сад нигде не идемо, 10.000 евра минимум - казала је Ђанијева жена, па додала:

 

- Четири стана, па за све рачуни, инфостан, струја... Онда плате, фирма, доприноси... Трошкови су нам огромни.

Певачица Гоца Божиновска каже да није трошаџија, али да исто тако и не броји колико је потрошила на месечном нивоу.

 

- Мени треба и 5.000, нема тих пара који се не потроше. И за децу и за пријатеље, ако склопиш да стварно испоштујеш све, трба доста, али ја не бројим. Купим оно што ми треба и не водим евиденцију. Нисам приметила да ми зафали, ни колико сам потрошила, ни колико имам не знам. Деца раде, па сам их скинула са дневног реда, сви су самостали, и Мирко и Зорана и Јелена... Не би ми било лоше да ми да неко 3.000 евра, Мирослав је човек сигурно мислио на све трошкове. Има и око куће трошкова, те нешто попустило, нешто пукло, кров, теже је људима који имају кућу него стан - рекла је Гоца за Телеграф.

- Кувам, прчкам, спремам јер то волим, купићу и на акцији, што да нећу, чему бахатост. Уклапам се ја и у просечну плату у Србију.

Како је Анабела Атијас навела, највише новца месечно даје за школовање ћерки Бланкице и Нине.

 

- Мој живот није јефтин јер имам двоје деце у приватној школи. Имам тинејџерку, знате како то са тинејџерима иде. Јесте да се у корони се мање троши, мање се излази, ја не памтим кад сам на себе динара потрошила. Ја не жалим на образовање, без стреса се деца образују и нама родитељима је лакше кад имаш нормалну свакодневицу. Те две школарине, рачуни, живот, Бланкица иде на тенис, балет, искрено не смем да ставим на папир... није испод 2.000 евра - рекла је Анабела.

Извор:Курир.рс/Телеграф Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоца

19.12.2020 13:54

Наркоманцина

ОДГОВОРИТЕ
Name

остао без фабрике

19.12.2020 19:45

Шта би они сада да им држава да по 5000 евра колико кажу да им треба месечно, ало идиоту па ни у немачкој људи не живе од 5000 евра месечно, шта би умишљате олоши једни нераднички, који никад ништа нисте радили.