Koliko estradnim zvezdama treba da "preguraju" mesec - Đaniju 10.000 evra ?!

Izjava Miroslava Ilića u kojoj je rekao da mu je potrebno 3.000 evra mesečno da preživi pokrenula je veliki broj komentara, a pojedine njegove kolege prokomentarisale su njegovo priznanje.

Zabava 18.12.2020 | 13:34
Koliko estradnim zvezdama treba da "preguraju" mesec - Đaniju 10.000 evra ?!

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa žive na visokoj nozi, a kako ona kaže troškovi su im i tokom korone ogromni.

 

Kada su joj rekli da je Đanijev kolega Miroslav Ilić rekao da mu je dovoljno 3.000 evra mesečno, prasnula je u smeh.

 

- Šta će njemu (Miroslavu) više, kad je jednom nogom u grobu... Ma kakvi 3.000 evra, jedino ako se greje na Smederevac na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigde ne idemo, 10.000 evra minimum - kazala je Đanijeva žena, pa dodala:

 

- Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja... Onda plate, firma, doprinosi... Troškovi su nam ogromni.

Pevačica Goca Božinovska kaže da nije trošadžija, ali da isto tako i ne broji koliko je potrošila na mesečnom nivou.

 

- Meni treba i 5.000, nema tih para koji se ne potroše. I za decu i za prijatelje, ako sklopiš da stvarno ispoštuješ sve, trba dosta, ali ja ne brojim. Kupim ono što mi treba i ne vodim evidenciju. Nisam primetila da mi zafali, ni koliko sam potrošila, ni koliko imam ne znam. Deca rade, pa sam ih skinula sa dnevnog reda, svi su samostali, i Mirko i Zorana i Jelena... Ne bi mi bilo loše da mi da neko 3.000 evra, Miroslav je čovek sigurno mislio na sve troškove. Ima i oko kuće troškova, te nešto popustilo, nešto puklo, krov, teže je ljudima koji imaju kuću nego stan - rekla je Goca za Telegraf.

- Kuvam, prčkam, spremam jer to volim, kupiću i na akciji, što da neću, čemu bahatost. Uklapam se ja i u prosečnu platu u Srbiju.

Kako je Anabela Atijas navela, najviše novca mesečno daje za školovanje ćerki Blankice i Nine.

 

- Moj život nije jeftin jer imam dvoje dece u privatnoj školi. Imam tinejdžerku, znate kako to sa tinejdžerima ide. Jeste da se u koroni se manje troši, manje se izlazi, ja ne pamtim kad sam na sebe dinara potrošila. Ja ne žalim na obrazovanje, bez stresa se deca obrazuju i nama roditeljima je lakše kad imaš normalnu svakodnevicu. Te dve školarine, računi, život, Blankica ide na tenis, balet, iskreno ne smem da stavim na papir... nije ispod 2.000 evra - rekla je Anabela.

Izvor:Kurir.rs/Telegraf Foto: printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Joca

19.12.2020 14:54

Narkomancina

ODGOVORITE
Name

ostao bez fabrike

19.12.2020 20:45

Šta bi oni sada da im država da po 5000 evra koliko kažu da im treba mesečno, alo idiotu pa ni u nemačkoj ljudi ne žive od 5000 evra mesečno, šta bi umišljate ološi jedni neradnički, koji nikad ništa niste radili.