Данас промјенљиво вријеме, мало облака мало сунца

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво облачно, послије подне уз сунчане интервале и највишу температуру до 13 степени Целзијусових.

Република Српска 17.12.2020 | 08:37
Данас промјенљиво вријеме, мало облака мало сунца

Јутро ће бити претежно облачно, са маглом око ријека и по котлинама, а на планинама и Херцеговини претежно ведро или уз умјерену облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће промјенљиво уз сунчане интервале, осим сјеверних и котлинских предјела, гдје ће се ниска облачност локално задржати и преко дана.

Послије подне очекује се смањење облачности уз сунчане интервале и сунчано вријеме, како ће у Херцеговини бити цијели дан.

Увече и у ноћи очекује се наоблачење на западу, уз услове за формирање магле у нижим и котлинским предјелима.

Дуваће слаб вјетар промјенљивог смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха биће од шест до 11, у котлинама од три, а на југу и мјестима у сјеверној половини земље са преовлађујуће сунчаним временом око 13 степени Целзијусових.

Температура јутрос у 8.00 часова: Соколац минус пет степени Целзијусових, Дрвар минус четири, Бјелашница, Сарајево, Тузла и Сребреница минус два, Хан Пијесак и Зеница минус један, Чемерно и Добој један, Бијељина два, Билећа три, Мостар седам и Неум осам степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар