Danas promjenljivo vrijeme, malo oblaka malo sunca

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno, poslije podne uz sunčane intervale i najvišu temperaturu do 13 stepeni Celzijusovih.

Republika Srpska 17.12.2020 | 08:37
Danas promjenljivo vrijeme, malo oblaka malo sunca

Jutro će biti pretežno oblačno, sa maglom oko rijeka i po kotlinama, a na planinama i Hercegovini pretežno vedro ili uz umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće promjenljivo uz sunčane intervale, osim sjevernih i kotlinskih predjela, gdje će se niska oblačnost lokalno zadržati i preko dana.

Poslije podne očekuje se smanjenje oblačnosti uz sunčane intervale i sunčano vrijeme, kako će u Hercegovini biti cijeli dan.

Uveče i u noći očekuje se naoblačenje na zapadu, uz uslove za formiranje magle u nižim i kotlinskim predjelima.

Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od šest do 11, u kotlinama od tri, a na jugu i mjestima u sjevernoj polovini zemlje sa preovlađujuće sunčanim vremenom oko 13 stepeni Celzijusovih.

Temperatura jutros u 8.00 časova: Sokolac minus pet stepeni Celzijusovih, Drvar minus četiri, Bjelašnica, Sarajevo, Tuzla i Srebrenica minus dva, Han Pijesak i Zenica minus jedan, Čemerno i Doboj jedan, Bijeljina dva, Bileća tri, Mostar sedam i Neum osam stepeni Celzijusovih.

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar