Глумица Светлана Цеца Бојковић слави 73-и рођендан

Глумица Светлана Бојковић је прославила 73. рођендан, а том приликом колеге су јој приредиле изненађење којем се није надала.

Забава 15.12.2020 | 07:23
Глумица Светлана Цеца Бојковић слави 73-и рођендан

Наиме, глумац Слоба Стефановић је на свом Инстаграм профилу објавио видео снимак на ком колеге прилазе Светлани и почињу да јој певају рођенданску песму док у рукама носе торту.

На торти је умјесто свећице у облику броја, био знак упитника, па је то свима запало за око.

Светлана је недавно изјавила ког сте супруга више волели, као и то како би описала живот са њим.

- То не може да се мјери, различити људи, различити периоди живота... У сваком случају сам задовољна својим првим браком који је у тренутку када је престао да буде то, био разведен. У другом сам остала удовица. Сада сам срећна, у мирној луци са својим трећим мужем. Супер изгледа, сјајно се слажемо. Обоје смо духовити, веома смо нежни једно према другом, тако да дивно живимо", рекла је она па додала како замишља будућност.

- Прије свега да будем здрава и да људи око мене буду здрави. Ово лудило од короне да се заврши, јер имам жељу да путујем. Супруг и ја веома волимо да путујемо и мислим да смо у годинама када можемо да уживамо у томе. По доброј старој Европи, волимо да идемо у Беч, Италију, обећали смо једном другом пут у Барселону, али нисмо стигли.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар