Glumica Svetlana Ceca Bojković slavi 73-i rođendan

Glumica Svetlana Bojković je proslavila 73. rođendan, a tom prilikom kolege su joj priredile iznenađenje kojem se nije nadala.

Zabava 15.12.2020 | 07:23
Glumica Svetlana Ceca Bojković slavi 73-i rođendan

Naime, glumac Sloba Stefanović je na svom Instagram profilu objavio video snimak na kom kolege prilaze Svetlani i počinju da joj pevaju rođendansku pesmu dok u rukama nose tortu.

Na torti je umjesto svećice u obliku broja, bio znak upitnika, pa je to svima zapalo za oko.

Svetlana je nedavno izjavila kog ste supruga više voleli, kao i to kako bi opisala život sa njim.

- To ne može da se mjeri, različiti ljudi, različiti periodi života... U svakom slučaju sam zadovoljna svojim prvim brakom koji je u trenutku kada je prestao da bude to, bio razveden. U drugom sam ostala udovica. Sada sam srećna, u mirnoj luci sa svojim trećim mužem. Super izgleda, sjajno se slažemo. Oboje smo duhoviti, veoma smo nežni jedno prema drugom, tako da divno živimo", rekla je ona pa dodala kako zamišlja budućnost.

- Prije svega da budem zdrava i da ljudi oko mene budu zdravi. Ovo ludilo od korone da se završi, jer imam želju da putujem. Suprug i ja veoma volimo da putujemo i mislim da smo u godinama kada možemo da uživamo u tome. Po dobroj staroj Evropi, volimo da idemo u Beč, Italiju, obećali smo jednom drugom put u Barselonu, ali nismo stigli.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar