Извучена тијела погинулих у авиону на Козари

Тијела Београђанина Игора Ивановића и румунске држављанке, чланова посаде спортског авиона који се срушио у четвртак на Козари, напокон су извучена са мјеста трагедије и транспортована на обдукцију у Завод за судску медицину у Бањалуци.

Република Српска 12.12.2020 | 18:03
Извучена тијела погинулих у авиону на Козари

Потрага за њима окончана је јуче послије подне а истрага, која је прекинута у петак навече, настављена је данас.

Послије лоцирања мјеста пада авиона, било је веома тешко пронаћи најпогоднији приступ мјесту Црна локва у селу Суботићи, гдје су пронађени погинули чланови посаде и олупина авиона.

Отежавајућа околност су лоше вријеме, киша и густа магла. Село Суботићи је слабо насељено, као и друга подручја у том дијелу Козаре, сто такође није ишло у прилог потрази.

Неколико саговорника Српскаинфо у поткозарским селима Турјак, Грбавци и Јабланица, потврдили су да су видјели овај авион те навели да је одлетио у правцу Козаре.

Они нису износили никакве сумње нити претпоставке о његовом паду, мада се испоставило тачним мјесто пада, на основу правца у којем је одлетио.

Ово је, кажу, велика и болна трагедија јер су прекинута два млада живота.

За њих је Козара постала фатална, а лет из Велике Кладуше, посљедњи.

Полиција, планинари, ватргасци, ловци и мјештани овог краја уложили су огроман труд да пронађу летјелицу и разријеше бар дио мистерије њеног пада, док ће истрагом бити уврђене све околности.

(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Рашо

12.12.2020 20:09

Није то никакав случајни догађај.Оговорни истражитељи већ можда имају одговор о несрећи.Жашто овако размишљам: Молдавка са румунским држављанством,београђанин,Велика Кладуша,а на авиону још увек YУ ознака у борби "против" козарских лисица. Сада се питам,шта да се овде верује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

12.12.2020 20:41

Е Расо сад си и ти бас филозоф...овдје се ради о паду при повратку из Крајине...тако да нема везе са Козаром сем пада...

Name

Те Ацо

12.12.2020 21:05

Раше конта задес.

Name

ре за Ацу

12.12.2020 23:53

Како изгледа неразумијес сустину коментара.Пад тога авиона могао се на другом мјесту десити,али остаје ипак питање мисије тога авиона а онда јос са YУ ознаком,а о каквим се то лисицама ради да је потреба за бас тако једној интернационалној специјалној екипи.Муцни мало ако имас иста у цутури.

Name

Хм, хм, хм

12.12.2020 21:42

Хм. Медицински терет, чак и ветеринарски баш је лако замијенити за неки други. Неком то није одговарало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

12.12.2020 23:26

Туга,нека им је лака црна земља.А још већа туга да овакви текстови имају 2,3,4 коментара.А текстови о политичарима пуни коментара гдје народ бљује само зло,трачерска препричавања,измишљотине,псовке,ругања итд.итд. И опет се потврђује она стара "Нису ово лоша времена,већ лоши људи." Док човјек све оно чита,не зна да ли је жалосно или комично,али је концентрација зла огромна.

ОДГОВОРИТЕ