Izvučena tijela poginulih u avionu na Kozari

Tijela Beograđanina Igora Ivanovića i rumunske državljanke, članova posade sportskog aviona koji se srušio u četvrtak na Kozari, napokon su izvučena sa mjesta tragedije i transportovana na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Banjaluci.

Republika Srpska 12.12.2020 | 18:03
Izvučena tijela poginulih u avionu na Kozari

Potraga za njima okončana je juče poslije podne a istraga, koja je prekinuta u petak naveče, nastavljena je danas.

Poslije lociranja mjesta pada aviona, bilo je veoma teško pronaći najpogodniji pristup mjestu Crna lokva u selu Subotići, gdje su pronađeni poginuli članovi posade i olupina aviona.

Otežavajuća okolnost su loše vrijeme, kiša i gusta magla. Selo Subotići je slabo naseljeno, kao i druga područja u tom dijelu Kozare, sto takođe nije išlo u prilog potrazi.

Nekoliko sagovornika Srpskainfo u potkozarskim selima Turjak, Grbavci i Jablanica, potvrdili su da su vidjeli ovaj avion te naveli da je odletio u pravcu Kozare.

Oni nisu iznosili nikakve sumnje niti pretpostavke o njegovom padu, mada se ispostavilo tačnim mjesto pada, na osnovu pravca u kojem je odletio.

Ovo je, kažu, velika i bolna tragedija jer su prekinuta dva mlada života.

Za njih je Kozara postala fatalna, a let iz Velike Kladuše, posljednji.

Policija, planinari, vatrgasci, lovci i mještani ovog kraja uložili su ogroman trud da pronađu letjelicu i razriješe bar dio misterije njenog pada, dok će istragom biti uvrđene sve okolnosti.

(Srpskainfo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Рашо

12.12.2020 21:09

Није то никакав случајни догађај.Оговорни истражитељи већ можда имају одговор о несрећи.Жашто овако размишљам: Молдавка са румунским држављанством,београђанин,Велика Кладуша,а на авиону још увек YU ознака у борби "против" козарских лисица. Сада се питам,шта да се овде верује

ODGOVORITE
Name

Aco

12.12.2020 21:41

E Raso sad si i ti bas filozof...ovdje se radi o padu pri povratku iz Krajine...tako da nema veze sa Kozarom sem pada...

Name

Te Aco

12.12.2020 22:05

Raše konta zades.

Name

re za Acu

13.12.2020 00:53

Kako izgleda nerazumijes sustinu komentara.Pad toga aviona mogao se na drugom mjestu desiti,ali ostaje ipak pitanje misije toga aviona a onda jos sa YU oznakom,a o kakvim se to lisicama radi da je potreba za bas tako jednoj internacionalnoj specijalnoj ekipi.Mucni malo ako imas ista u cuturi.

Name

Хм, хм, хм

12.12.2020 22:42

Хм. Медицински терет, чак и ветеринарски баш је лако замијенити за неки други. Неком то није одговарало.

ODGOVORITE
Name

Boro

13.12.2020 00:26

Tuga,neka im je laka crna zemlja.A još veća tuga da ovakvi tekstovi imaju 2,3,4 komentara.A tekstovi o političarima puni komentara gdje narod bljuje samo zlo,tračerska prepričavanja,izmišljotine,psovke,ruganja itd.itd. I opet se potvrđuje ona stara "Nisu ovo loša vremena,već loši ljudi." Dok čovjek sve ono čita,ne zna da li je žalosno ili komično,ali je koncentracija zla ogromna.

ODGOVORITE