Жестоке реакције због изјаве Бисере Турковић о Српској

Изјава министрице иностраних послова Бисере Турковић да је "РС под притиском због Милорада Додика као што је била Њемачка у доба Хитлера" ујединила је политчку сцену у Републици Српској, ујединила је политичку сцену Републике Српске гдје су избрисане границе између владајућих и опоиционих првака.

Република Српска 12.12.2020 | 14:17
Жестоке реакције због изјаве Бисере Турковић о Српској

Први је реаговао предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија (СНСД) који је тражио извињење Турковићеве српском народу.

"Изјава Турковићеве, не само да не приличи министру иностраних послова било које земље, већ дубоко вријеђа осјећаје и оживљава страхоте које је српски народ преживио у Другом свјетском рату", рекао је Тегелтија, додајући да је њена изјава усмјерена против Републике Српске.

На том фону била је и предсјендица РС Жељка Цвијановић (СНСД) која је казала да Бисера Турковић не покушава ни да сакрије мржњу према Републици Српској и српском народу, представљају одраз сарајевског екстремизма који озбиљно урушава темеље на којима БиХ почива.

"Овакве изјаве и атмосфера мржње која долази из Сарајева, додатно ће оснажити нашу свијест о важности јачања Републике Српске и њених институција, о чијој будућности сасвим сигурно неће одлучивати Бисера Турковић, нити било који изданак политичког Сарајева", казала је Цвијановић у изјави Срни.

Скоро сви политички фактори у Републици Српској су осудили изјаву Бисере Турковић, која у интревјуу није крила задовољство ставовима које су недавно изнијеле бивше америчке дипломате у јендом од одбора Конгреса као смјернице новоизабраном предсјендику САД како "уредити" БиХ.

Изјаву Бисере Турковић осудио је и предсједник СДС Мирко Шаровић који је рекао да су изјаве министрице иностраних послова БиХ које се односе на српски народ и Републику Српску скандалозне, неприхватљиве и нетачне и да она покушава вратити спиралу сукоба у БиХ.

Шаровић је нагласио да је потребно предузети мјере и потезе у вези са њеном изјавом и да се преко овога не би требало прећи.

“Одавно нисам чуо лошију изјаву са тако високог мјеста. У БиХ се тако не говори, поготово тако не говори министар иностраних послова. То је неуставно и незаконито”, рекао је Шаровић.

Он је истакао да је Република Српска неупитна и дио је међународног споразума.

“Сви наши изабрани представници могу да нам се свиђају или не свиђају, али поштовање мора да буде основно. Тај ниво на који се спустила министар иностраних послова је неприхватљив и изненађујући”, навео је Шаровић.

И предсједник ДНС Ненад Нешић

Предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић отишао је и корак даље. Он позива предсједавајућег Савјета министара БиХ Зорана Тегелтију да покрене иницијативу за њену смјену.

''Предсједавајући Савјета министара БиХ Зоран Тегелтија треба да пређе са ријечи на дјела и умјесто штурих осуђујућих изјава повуче конкретан потез и покрене смјену министарке Турковић'', наглашава Нешић и додаје да је начин на који министарка Турковић говори о Републици Српској и њеним представницима није пут унутрашњег помирења, пут будућности''.

Изјаву Бисере Турковић осудиле су и бројне невладине организације у Републици Српској.

(БН) 

Коментари / 177

Оставите коментар
Name

БЛ

12.12.2020 14:07

Ниста другације није рекла него Додик кад прица о оцјепљењу... Иста прица и једно и друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре бл

12.12.2020 16:00

Стовани имамо ли ми право на један нормални и цивилизовани разлаз ако немоземо заједно?Спасавамо љубав која не постоји осим политицара ,они сњирају лову и то је то.Дај да се разидјемо као људи и да после будемо добри сусједи ако не иде другације.

Name

Вики

12.12.2020 16:07

О боже јесу се сви дигли, баба прнула па прнула... није смак свјета.

Name

ре

12.12.2020 16:17

Само лупетају да народ заборави на биједу. Да сваки пут када нас вриједјају падне тузба и забрана бављења политиком, пазили би сви ста прицају и онда би мозда се и мало посвијетили јадном народу и пропалој економији.

Name

Нострадамус

12.12.2020 16:34

Сада слиједи опет референдум без референдума се то не мозе да ријеси.Ако ниста барем постави опет ону таблу на студенски дом Радован Карадзиц. Онда покрени тузбу против оних који су је скинули прво хапси Соњу због захтјева да се та плоца уклони па онда и они који су то уклонили.Све цу ти опростити ако то урадис.

Name

Градзанин

12.12.2020 16:42

А какву другу поруку треба да од цекујемо од политицара типа Бисере Турковиц. Умјесто да сједи куци и цува унуцад њу треба дса неко слуса ста говори, и она треба неког да предствља. Ја као Босњак Муслиман одрицем се оваквих изјава пропалих политицарки који су продукт странке СДА. Јос ме висе љути изјава Зељке Цвијановиц која овај слуцај изјаве пензионерке одмах везе Сарајево... па драга Зељка попусти висе народ и Српски и Босњацки, какве везе има Турковиц са Српском , а какве везе имас ти са Сарајевом. Ето ти си се насла да бранис Српску, а Турковиц као патриота Сарајева.. И једна и друга сте дно људскости. ПОРУКА СВИМА ОТЈЕРАЈМО ОВАКВЕ ОСОБЕ ИЗ СВАКОГ ЈАВНОГ ЗИВОТА.

Name

Ре

12.12.2020 16:44

А баја 15 година гаји политичку каријеру на сличној реторици, мало је то лицемјерно

Name

Скептик

12.12.2020 16:55

Све је то договор ње и Бурле, да се јавно препуцавају. И да дижу тензије у БиХ. Али Додик ће све прихватити, све што му се каже. Ево, скинуо је понизно ону плочу са студентског дома. Ма све, СВЕ ЋЕ УРАДИТИ ДА БИ ОСТАО НА ВЛАСТИ!!!!

Name

НР

12.12.2020 16:58

Цим се поцне рјесавати корупција, зивотна питања одмах власти ударе националистицке теме да скрену пазњу. Набацују једни другим лопту.

Name

Посматрач

12.12.2020 17:07

Оркестрирани (донекле прикривени) напади на српске кадрове у Сарајеву увелико трају а све у циљу слабљења Српске (Додик, Тегелтија...). Јавна изјава овог фртаља тоне говори у прилог томе. Надам се да ће СДС и ПДП изаћи из трговине са бошњацима везано за Сребреницу јер је и то један од начина демонстрације муслиманске моћи.

Name

Љ

12.12.2020 17:26

Па ако може Милорад Додик да млати ко пи.да по самару зашто неби и Бисера Турковић млати ко Максим по дивизији видјела жена да то нико не кажњава па и она оплела

Name

Директ

12.12.2020 17:33

Што јест' јест'. С ким си, такав си.

Name

Данко

12.12.2020 18:39

Опет су се Миле И Бакир договорили да мало закувају,таман да се скрене тема са скидање плоче са студентскиг дома И афере са Тегелтијом.Каква вјешто смишљена манипулација.

Name

СТРАСНО

12.12.2020 20:24

Ста сте се сад сви дигли рекла је оно сто сте ви до јуце сви мислили и бацали дрвље и камење на истог. Добар је вама додо јер бољег и не заслузујете. Док вас пљацка и краде кукате ко залосне врбе док је наруцивао убиства васе дјеце оцева и браце и супруга онда пиздите сад кад је неко рекао истину онда га браните. Такав вама и треба. Ма он је добар какав сте ви сљам.

Name

Горан

12.12.2020 21:03

Ја лицно доду неволим, ал овим оваквим као сто је овој турковицкој, није њима до доде, него њима је до нас, неволе такви као та госпоја све сто је српско, и такви као та госпоја би у насој босни све српско забранила. Ал о томе могу сањати, босна није само њихова нит је била нит це икад бити

Name

ре ре бл

13.12.2020 10:15

ви који заговарати неки 'миран' разлаз сте веце будале од додика, он и секта коце сваки напредак иако има све механизме да рс напредује, гурају свјесно људе у сиромаство и пропаст, а ви слијепо понављате да нема 'љубави'. ста це бит послије? србија нас не смије примит у свој састав, а капацитета да будемо 'самостални' нема. не видите даље од носа.

Name

опа

13.12.2020 11:25

Брао БЛ како сте ви срби покварени Додик прица 10 год. о оцјепљењу нико не реагује али сад сви вристите а знате само њено име провоцира сваког нормалног босанца. Зар мозе бити само србска тамо зиве и друге нације. Ако непасе цамац и дрина виа србија мајка.

Name

Директ

13.12.2020 12:52

Опа, обично Бошњаци на овом порталу бране Бисеру у фазону "она је то рекла само за Додика", а ти својим писањем само потврђујеш све оно што Бисерка тврди.

Name

Ре ре бл

14.12.2020 08:54

Сто се тице разлаза који спомињес није проблем у нама обичним људима, него политичарима не одговара ни разлаз, овако мало манипулирају са нама. Ово сто је изјавила ова бисерка је заиста за сваку осуду, али шта се може.. Занијела се мало...

Name

Прц

12.12.2020 14:07

Масала бисере,око тоне вага.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

12.12.2020 16:16

Ентитет република српска ће бит укинут кривицом политичара попут Додика. Живи били па видјели...?

Name

Рафивоје

12.12.2020 16:43

Теза од сваке краве

Name

Директ

12.12.2020 23:49

Име све говори.

Name

Мало

13.12.2020 08:23

Је куме тона..мало...хајмо у 100 марки да важе макар 1200 кг са фотељом.

Name

Срб ин

12.12.2020 14:08

Смије ли Тегелтија, бар у шали, на сједници и поменути ову бруку, кад је види. Мрка капа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

12.12.2020 14:26

Па да и да помене, знате да он не може смијенити ни једног министра. Чему форсирање његове одговорности кад ПС може разријешити госпођу Турковић. А знате да тамо СДА и Бошњани неће гласати за смјену. Дајте мало на коректности. Хвала.

Name

Ре

12.12.2020 14:30

Што је Тегелтија не смијени ако има му'а? А и 1/2 Срба из Републике Српске мисли исто!

Name

Бранко

12.12.2020 14:35

А јел није тако Тегелтија, није твојој церки и зету са своје три фирме за које нема правила!?

Name

Градиска РС

12.12.2020 14:35

Па нека наси не иду на сједнице док се ова сподоба не смијени.Ста је спорно.Блокирајте све у Сарајеву сто се мозе блокирати док не буде смијењена.А онда кад није дрзавни функционер нека говори ста год хоце,о РС или било цему,али док си и нас,Српски министар,нецес богами...

Name

Ре Бањалучанин

12.12.2020 14:41

Није тачно , опозиција у Федерацији са посланицима из Републике Српске и Хрвата могу и смијенили би је , међутим то неће Снсд , због СДА и Бакира , сад је све јасно, Снсд је највећи издајник Српског народа а Тегелтија гробар Републике Српске, народ хоће промјене неће више Снсд

Name

Ре

12.12.2020 14:52

Невјероватно. Па колико се помазете то је постало провидно. Сда је поразен до могу, а снсд изгубио највеце градове у РС. Нема потребе да дизете тензије јер вас је народ провалио.

Name

Добој

12.12.2020 15:14

Цуј то... ујединила је политчку сцену у Републици Српској.. па позиција и опозиција у Српској је уједињена у криминалу, незнању, глупости, неспособности ОДУВИЈЕК. Никад нису ни били разједињени!

Name

д

12.12.2020 15:17

Може ли јој Бањалучанине рећи да одгвори на њену причу иду куда не треба, и да њена виђења најчешће заоштрава реторику у БиХ. А можда они то и желе да им САД направи унитарну БиХ, јадници што су упорни и подли.

Name

Бошњак

12.12.2020 15:46

Само ви србујте ? Како се сви уједине око Милета лијепо, два дана након што је проглашен издајником, и то због Турковићке. Замислите кад се буду избори приближили, како ће вас Миле опет хоп-цуп ? Једва чекам.

Name

Ре Бањалуцанин

12.12.2020 15:48

Док је оваца бице и вуне за дземпере. Цуј форе, као би СНСД али им не дају. Хаха, па да ли постоје јос будале које вјерују у Рудоннину прицу?

Name

Ненад

12.12.2020 16:39

@Градиска Рс.Не мозе сада да се повлаце када су они заузели главне позиције.Да је Иваниц у предједниству и Саровиц у СМ Додик би их прогласио издајницима сто се не повуку из Сарајева.Посто су сада горе Додиковци какво повлацење они це себе да прогласе муценицима.Сто је рекао Спирке ста сте оцекивали да се бијемо.

Name

Директ

13.12.2020 12:13

Бошњак, брини ти за свог Бакира.

Name

тако е

12.12.2020 14:11

сад заборавите све милорадове лоповлуке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филе

12.12.2020 14:42

Браво, Ја уопсте невидим да је Бисера вриједјала ерс, као и Српски народ, напотив рекла је истину о стању које произвео или производи Додик свакодневно и притисак заиста постоји, и то није добро. Нецуди ме реакција позиције у ерс, вец опозиције која као папагаји понављају и цини ми се боре се да буду веци Срби од Додика. На залост то све говори у каквом је станњу ерс. Ту су сви заробљени и потцињени једној надасве теској тортуји једног националног олигарха и камариле која га подрзава, и која је створила такве окове, цини ми се да у ерс обицан цовијек висе се несмије ни усудити да имало мисли својом главом, одмах це бити или издајник или непријатељ. Такво стање управо и слузи олигарху да сто је висе могуце совинизмом мазе оци народу а уз то га енормно пљацка. Народ се мора изборити и скинути овакве окове и то не само у ерс. него диљем БИХ јер и у Бакировом и Цовицевом вилајету ситуација није ниста боља.

Name

Добој

12.12.2020 14:58

Бас тако, сад треба заборавити све њихове лоповлука због реценице "РС под притиском због Милорада Додика као што је била Њемачка у доба Хитлера" ... па мени је ова изјава сасвим истинита, а истину волим висе од свега.

Name

ц

12.12.2020 15:21

Ако га притисну он ће рећи да је она друкчије мислила, да се слабо изразила и тако то.

Name

Митар 2

12.12.2020 15:47

Колико ја видим Бисерка као и наса Биса мало поглупа али ово за Додика сто је рекла све је у праву од А до З..он је управо силедзија веци од хитлера..Умислио Баја да влада цијелим свијетом и напада кога стигне..

Name

РЕ ФИЛЕ

12.12.2020 15:54

Вријеђала је и те како,може пљувати Додика колико хоће али спомињати Њемачку и Хитлера је страшно,поготово Србима.Срби су за разлику од других у БХ увијек били супротно од Њемачке са Хитлером.

Name

Ре Ре Филе

12.12.2020 16:52

Моземо да каземо ста хоцемо али ако реално гледамо нама је Додик висе стете нанио и висе нас осиромасио него Хиткер ту је зенав 100% у праву.. ..Послије другог свјетског зата наси људи су исли у Њемацку да раде и радили су и зарадили а код нас данас људи немају посла .немају гдје да раде и ста да зараде .Сад нека неко пореди Додика у Хитлера па нек казе истину..ко је бољи..

Name

ре Добој

12.12.2020 17:08

Ни ја не видим ниста спорно у тој изјави. Мене висе интересујwе сто це Додо, кад Бајден засједне у предсједницку фотељу и поцне мијењати Дејтонски споразум. Па,постаце највеци мировњак и борац за градјанску БиХ, ста би друго.

Name

Директ

13.12.2020 12:17

Дејтонски мировни споразум је конципиран тако да не може се мијењати како се коме ћефне тј. једнострано тј. без пристанка свих страна.

Name

Да али

12.12.2020 14:11

Дама није у праву. Миле прави проблеме ал у узем окрузењу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

12.12.2020 15:07

Прави он проблем и Србији, а то није бас узе окрузење. Миле је своје Измилио. Ајмо следеци...само цемо њега од поцетка контролисати, а не као досад.

Name

Родјо

12.12.2020 14:12

Нека СДС сад предлози повлацење снсд-ових министара док дебела не да оставку... Да видимо колико им је стало до фотеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

12.12.2020 16:37

Од 1990 па на овамо увј'ек сам гласао за СДС и тако це бити док будем зив, то јест ако би нека сила законом забранила постојање странке тог имена, ја бих на на гласању написао ''СДС'' и тако би листиц био невазеци. Мислим да Саровиц и руководство странке јос немају капацитет да би у Сарајеву приволили неког на разум, јер немају капацитет, али би прије тога у Б.Луци свакако могли да предсједници дадну рок да све сто зна о лику дједа Пеје Марица написе на комаду артије и потписе, јер је много помињани дјед свакако био велики фасиста и иза његових дјеловања су веома крвави трагови остајали.

Name

ТДИ

12.12.2020 14:14

Исти су то лопови и СДА и СНСД. Обоје се дрзе на власти на основу националистицке прице и угрозености. Једни о унитарној БИХ, други о оцјепљењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТОЧНО САРАЈЕВО

12.12.2020 14:34

Ако послије ове изјаве СНСД иступи из коалиције са СДА , на свим нивоима,онда ћу вјеровати да ова изјава није плод њиховог договора.

Name

Хм

12.12.2020 15:13

Ово иде у прилог и Бакиру и Додику.Не бих се чудио да је заједнички усаглашено.Ова Турковићева је само извршила задатак

Name

Ре

12.12.2020 15:49

О Додику наприца зена као да је видовита бас све тако ала јој вера..

Name

Директ

12.12.2020 23:52

И ћорава кока једно зрна нађе.

Name

њања

12.12.2020 14:14

Једва чекам промену власти у РС. Само да видим ове из Сарајева како кукају за Додиком. ПС. Чувајте се браћо, неће вам бити лако наредних година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

12.12.2020 15:09

Једва цекамо сви промјену власти, али не због Сарајева вец због нас. Људи у Сарајеву имају исте овакве проблеме са својом власцу, немају они времена за над. То је Додикова супља прица да би као испао Србин. Видио он ни на путу није Србина.

Name

Ре ња ња

12.12.2020 15:16

Па у задњих 6 година у Сарајеву су 5 година на власти били ови што се заклињеш у њих и јесу ли донијели ишта добро? Како су владали , тако су и прошли на изборима .

Name

Ре ре ња ња

12.12.2020 17:26

Али им је и тих 5 година Додик за све био крив. Желео сам да кажем да сутра на власт дође СДС, ПДП или ко већ, моментално би граџанистима у Сарајеву и они постали фашисти, ћетници и остало. Њихова "подршка" опозицији је само последица жеље да се Срби глођу, није битно око чега. А да ли је то Додо, Драшко или Мирко - баш их брига (већ су Драшка почели да черече што се не одриче РС и српског порекла). Коментар је био у смислу - биће занимљиво гледати како исти ликови у Сарајеву који су у несвест падали у жељи да оде Додик вагају кога сада више мрзе, нове или старе. Бојим се да ме нисте добро разумели, али хајде. Још једном браћи и сестрама преко Дрине - пуно среће, изаберите на власт оног ко је ВАМА најбољи, чувајте се и све најбоље.

Name

Ко се руга...

12.12.2020 22:53

Душа драга, он из Србије брине за браћу преко Дрине и анализира ситуацију у Босни ? Ако ниси знао, већина Бошњака подржава Милета.

Name

Само

12.12.2020 14:15

О а несретна жена је од старта погрешна, напогресном мјесту. Ониз чистог незнања прича оно што би она волила да буде. Али, пси(кује) лају а каравани пролазе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

12.12.2020 14:16

Тегелтија, послије ове изјаве Турковићеве, сувишно је подржавати ову лакрдију од власти на нивоу БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

12.12.2020 15:11

О цему ти јаднице прицас? На власти у Сарајеву, а и у ентитетима сједи го лопов до лопова и неспособњаковиц, ма ком народу да припада.

Name

Ања Добоју

12.12.2020 17:11

Браво за коментар!!!

Name

Директ

12.12.2020 17:37

Што је само додатан разлог, зашто ова власт, заслужује метлу.

Name

Срамота

12.12.2020 14:18

Дрзаву треба да представља неко попут Фахре Радонцица или Никсица. То су људи мира, добрих односа и људскости а опет нису ниста мање ни Босњаци ни муслимани. А ова је зена екстремизма, рата, провокације, и уз све то нек показе на примјеру Федерације они су савезник Запада и НАТОа па нек показе благостање. Ма какво благостање, гори су од нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

12.12.2020 22:55

Ова жена је ратни профитер, неспособна и из СДА халке. Кад нестане из јавног живота, ја ћу наздравити. Но, кад видим оволики јед који се просипа око ње, мало ми је дража ?

Name

Директ

13.12.2020 12:20

Шкокхолмски синдром.

Name

Са стране

12.12.2020 14:19

Кривична пријава за изазивање верске и националне нетрпељивости, па апс ако се зајебе да икад пређе стопу у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.12.2020 14:54

Може. Ћим буде против Додика и врха Републике Српске због њихових разних изјава и лажног референдума. Овако се оправдава једни а оптужују други, за исту прићу.

Name

Добој

12.12.2020 15:12

А ста је то она рекла а да није истина? Додик представља српски народ тј.нас, а понаса се као говедо. Зар то није истина? Самим тим свијет мисли да смо сви као он, говедо.

Name

ре Са стране

12.12.2020 22:56

Ооо, па ђе си ти, државетино, коме си данас забранила улазак ? Нису судови то што ти мислиш да јесу. Уосталом, зато не призањеш скоро сваку пресуду за коју си чуо. Мора да је то нека завјера ?

Name

Директ

13.12.2020 12:58

Ко не признаје скоро сваку пресуду, РС или ФБиХ, с обзиром на то да ФБиХ не признаје већи број одлука уставног суда него РС. :)))

Name

Ђорђа

12.12.2020 14:22

Република Српска није Додик. Тај лик се згадио нормалним људима у Републици Српској, коју ми волимо. Додика, диктатора не, треба га смијенити хитно, народ неможе, покраде све изборе. Заслужио је дођивотну робију и он и Турковићка, која је имала малверзација, рпу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

12.12.2020 14:37

Добро сам је слусао и рекла је да срба има добри људи о томе сутимо кога та изјава погадја.

Name

Ре Ђорђа

12.12.2020 14:37

Промаши ти тему шабане....

Name

Милан

12.12.2020 14:22

Она није рекла ништа против републике српске ни српслог народа,него је хтјела реци како Додик мслипунисе српским народом ида цега гурнути у невоље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Лука

12.12.2020 15:07

Е Милане,Милане...

Name

РАСПУЦХИН

12.12.2020 15:11

Ајте Ви мало пажљивије прочитајте њену изјаву. Па бар сам ја писао коментаре против режима и пјесме којима сам се спрдао са "великим бајом" али ово је превише. Не разумијете Ви то. "велики баја" је наш проблем а не ове "министарке" која се распојасала најавом повратка Олбрајтове и екипе. Дакле , ми смо ти који требамо рјешавати свој проблем а не препуштани наше , па макар и овакве , гњидама са запада и разним Турковићкама.

Name

мислим

12.12.2020 17:06

Бас тако само је проблем сто је Додик РС.Остали су невазни.

Name

Ре

12.12.2020 21:08

Немас ти појма друзе .ако ови са стране ако не уљуде ове насе ми нецемо .нама су измскли контроли раде ста хоце..спроводе силу над народом и русе дрзаву...

Name

Милутин

12.12.2020 14:23

Већ виђен сценарио који СНСД, ХДЗ и СДА држи на власти скоро 30 година. А глупи народ насједа на једну те исту причу. Што мање коментара то горе по њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луле

12.12.2020 15:08

Сад се види ским је режим РС_е у коалицији и каква понижења трпи само да би опстали на власти. Да ли се осјећају бакировцима. Не смију они ни помислити од Бакира да затраже одгпворност, акамо ли смјену. Она у континуитету се овако понаша. Свакодневно, у свијету, понижава РС_у и наноси јој штету и све јој се толерише.

Name

ста реци

12.12.2020 14:25

Господја се мало залетила. РС је под притиском запада а не истока.То је истина. Свако ради за себе . Запад уцјењује све редом оне који неце како се њима свидја. Погледајте сав тај циркус око Америцких избора. У ЕУ ниста није боље а они притисцу нас а и они у истим .......

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

12.12.2020 17:09

А као наси избори постени па гдје ти зивис.

Name

Арса

12.12.2020 14:25

Невероватно је како политичари у БиХ један другом прискачу у помоћ увек када буду притиснути уз зид због пљачке и корупције! Пошто им је склоност ка лоповлуку заједничка, чим их неко ухвати у крађи, одмах колеге ваде кеца из рукава у виду ''угроженог националног интереса'', ''борбе за опстанак'', ''референдума'' и слично. Овај гаф дотичне је наручен право из Бакинаца, као што је Сарајеву добро дошао општи контра напад ! Хлеба и знања а не звона и прапорци !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниx

12.12.2020 15:01

А ко је по теби ухвацен у крадји и притјеран уза зид??? Те гафове сто спомињес се догадјају у главама болесних од мрзње. Зена је све у праву ...институције у Српској су приватизоване од једне странке..полиција је једнопартијсака и превози гласацке листице и забрањује окупљања и демонстрације.Суд је тотално корумпиран и ни један поступак против криминала и корупције није покренуо..за убијства исто тако..полиција уцествује у пљацкама, инспектори исто тако...издају се лазне дипломе,изјаве,прекрсаји се лазно евидентирају..итд... Једино сто је ова зена погрејесила је успоредба са Хитлером...требала је ово поистовјетити са сјеверном Корејом...јос мало па це политицке противнике бацати изгладњелим псима.

Name

Зло код нас хара

12.12.2020 15:24

Увезено а погубно за све градјане. Сиромаство све веце а пријети и глад. Не дозвољавају нам да се одупремо криминалцима похлепним... Све су устројили да зивимо као биједници гладни или полугладни без права гласа. Врло поуцно погледати. Две деценије у пет минута:Како је Путин променио Русију и свет.

Name

РЕ

12.12.2020 15:25

Истина. Питам се само, какве су то лажне крокодилске сузе када је јасно да је СДА само набацила, преко Турковићеве, а у договору са Додиком и Хаџифејзовићем пред го СНСД. Народ би требао да заборави на плочу и Тегелтију, али народ је прогледао и ова фора више не пролази. Опозиција и невладине организације хахахаха.

Name

Проблем ове

12.12.2020 17:20

Земље је сто је не воле они који одлуцују о њеној судбини,не само сада, одавно то траје.... Нпр. сада се понасају и толико су одговорни према овој земљи и друству у њој колико или као и странци који су досли овдје са својим намјерама. Једни се понасају и брину о њој као да су досли из Турске и Ирана, други као да су досли из Америке, Њемацке, треци из Русије итд.....Нема јаких лицности, патриота које је исконски осјецају. Да има понасали би се другације и не би били задњи у свијету по много цему... Све власти вијековима грле и љубе разне окупаторе због лицних бенефита,окористивси се..... Нигдје патриотизма према својој земљи и народу у њој.... На залост,зато нам и јесте такво какво је.

Name

ре Проблем

12.12.2020 22:58

Има патриота, има, не брини ти. Да их нема, распала би се одавно ?

Name

Директ

13.12.2020 14:33

Има у Шведској. :)))

Name

То није политика

12.12.2020 14:27

То је вандализам, могу замислит ову господју како ради заједницки посао институција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.12.2020 15:07

Она ради дрзавни а не заједницки посао

Name

Док Холидеј

12.12.2020 16:02

НАЖАЛОСТ ИМА ТУ ПУНО ИСТИНЕ МИЛЕ НАС СРОЗАВА ИЗ ДАНА У ДАН НАПАДЕ ИНЦКА КАО ЗМАЈ ОД ШИПОВА А ОВАЈ СКИДАЈ ПЛОЧУ БОМЕ ЊУ МИЛЕ СКИНУ ДОБРО ПРЕКО ПОСРЕДНИКА АЛИ СВИ ЗНАЈУ ДА ЈЕ ОН ПОДВИО РЕП . ДАЛИ ЈЕ ИКО ЧУО ДА ЈЕ ИНЦКО КОМЕНТАРИСАО СКИДАЊЕ ПЛОЧЕ, НИЈЕ А БАЈА БИ РЕКАО КАД САМЈА ПОДВИКНУО ИТД. КАО ЗА ЦРКВУ БОМЕ ЈЕ СМАЧЕ. ПОНИЖАВА НАС ИЗ ДАНА У ДАН И УРУШАВА.

Name

Аууу

12.12.2020 14:35

Да ли сад високи преставник види које у Вијецу министара,нека трази њену смјену по хитном пиступку.Срам да је буде како је назвала српски народ.Одмах смјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.12.2020 15:47

Како је, молим те, назвала српски народ, нисам разумио? Ја мислио она о Додику прича.

Name

центаршут

12.12.2020 14:35

Позориште за наивне. СДА изгубила Сарајево, СНСД изгубио Бањалуку и сад набацију једни другима центаршуте до 2022, до општих избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

12.12.2020 14:43

Ова дебела бабурина нека вредја Додика није проблем, али она тражи укидање РС и призива САД и ЕУ да јој жеље услисе. А колико види да многи овдје И не знају шта је она још изјавила пошто се информишу са само једног медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балинкура

12.12.2020 14:46

задојена, и стасом и гласом !! Због оваквих заборавимо на стварност и не мискимо о економском опстанку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има право на мисљење

12.12.2020 14:46

Добро би било с обзиром на функцију, да то детаљно и појасни да нико не извлаци закљуцке. какви им одговарају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливер

12.12.2020 14:48

Није она рекла за српски народ и РС већ за Додика који је највеће зло за србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

12.12.2020 14:51

Ова зена није нормална, треба оставку под хитно да поднесе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Гога

12.12.2020 22:59

Ево, у понедјељак ће. Чула да је Гога изнервирана, па не може да живи с тим ?

Name

Директ

13.12.2020 12:25

Хоће, поднијеће оставку. Као кадрови СНСД-а што подносе оставку. :)))

Name

Мурија

12.12.2020 14:57

Све се сме код нас осим истинити изјава. Одма распале по теби а покрали су све ста се дало узрасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

12.12.2020 14:59

Не треба насјести на ове форе, због којих су на власти и једни и други већ дуго година. СДА И СНСД су као два ока у глави и фиктивним национализмом одржавају једни друге на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

12.12.2020 15:03

Замислите Бисеру и Стевандића у истом обору. Идеалан пар

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

12.12.2020 15:05

Аууууууу,сто се политичка Бања Лука несто узрујала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде Нови Град

12.12.2020 15:13

Само име говори о особи, на залост све бисер до бисера, нека се скрене са правих тема. Бисерка центрира и игра на коалиционог партнера Милорада, обадвоје су победили по провинцијма, изгубили по великим градовима.Па ударили по национализму, овај о отцепљењу ова о укидању, обадвоје су бурлави, имају доста заједницког. Ста си ти паметно урадила осим сто пајсас будзет камило дебела, одурна

ОДГОВОРИТЕ
Name

На волеј

12.12.2020 15:20

Ко је гледао синоц Фаце ТВ видио је и цуо у ком смислу је дотицна одговарала на питања. Таман тако да данас имамо нову " концентрацију" националистицких порука о угрозености и подвлацења става да дрзава не мозе опстати без СНСД,ХДЗи СДА. Назалост једни другима само набацују лопту како би се отворила нова проблематика а да се трагови криминала и корупције коју бас ове три водеце странке и цине. Али када Додик свакодневно порице постојање дрзаве БИХ цији је предсједник нико из РС се не огласава и не брани дрзаву у којој зиви. Назалост. А Турковицка први пут даје интервју и показе колико је зрела и способна као министрица спољних послова. И казе Додиков савјетник Ковацевиц да она треба представљати сваког граданина БИХ. Тацно Ковацевицу, исто као и предсједник БИХ Додик. А не изазивати све могуце својим даноноцним изјавама о отцјепљењима и русењу дрзаве која те дебело плаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

адмир

12.12.2020 16:10

е срби вјерују смао у оно сто они мисле да је тако и они су увеијек у праву они могу све други ниста ко и је крив кад су популарни из Хага суднице али они ни то непризнају а сми су своје људе послали тамо засто?

Name

Директ

12.12.2020 17:47

Колико је зрела и способна министарка, показала је и мимо ове провокације. Да постоји вредновање учинка министара, ова Бисера добила би најлошије оцјене. Једино од ње би лошије прошао министар трговине Сташа Кошарац.

Name

Бањалучанин

12.12.2020 15:22

Не контам ове болиде што је пљују. Жена је рекла своје мишљење као што је и овај наш смрад милион пута исплљувао државу чији је предсједник. Очигледно је да ћемо имати великих проблема у наредном периоду па чак се и суочити и са нестанком Српске. Можемо се ми .урчити до миле воље али ако одлуче да је укину, укинут ће је. Ентитети ће да постоје док они мисле да треба...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гого

12.12.2020 15:23

незнам како , али увијек кад Мили шкрипи столица појави се неко из федерације са оваквим изјавама, а онда оркестар крене из РС у одбрану Миле и националних интереса.....па надам се да цемо једном схватити да је све ово наруцено и да се уз договор ради не би ли порастао рејтинг "браниоцима националних интереса" (цитај сопствених интереса), схватите снсд не мозе опстати без сда и хдз и обратно......пустите ту прицу висе о угрозености РС то вец се све мање продаје код народа, на крају сто смо вас изабрали него да браните интересе народа ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ово је све

12.12.2020 15:24

да се скрене пазња са недавних догадјања ,сад народе ,,зваците ,,мјесец дана ста је Турковицка изјавила ,народе никад памети доста.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

конобар

12.12.2020 15:24

Додику све иде по плану. Сад кад је скинута табла са именом др Караџића не мора да страхује за споменик српским борцима у Бањалуци....Наставља се Комунистичка окупација од 1945. Неће бити никаквих српских обиљежја! Само партизанија и петокраке...нема српских интереса и српске политике....само да се уз помоћ службе ослободе Хелене Тривић....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx00

12.12.2020 15:34

Мени ово смрди на резирану фолушку.Да није мозда Бурле назвао ову буцкицу и рекао,ајде мало ме испрозивај па да браним српски интерес да повратим љубав код својих?Хм,ко зна , кухиња" изврсног комитета" има разних рецепата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фло

12.12.2020 15:35

снсд деовци и сде аовци прозирни сте као опран прозор, а ову прицу пуси отприлике 20% крезаваца са једне и друге стране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

12.12.2020 15:39

Па госпоďа само истину казала. Шта пјените?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.12.2020 12:29

А кад ми споменемо Сарајево у контексту Хрватског цвијећа и СС Ханџар дивизије, одмах настаје пометња на бошњачким порталима. :)))

Name

Будо72

12.12.2020 15:41

Најспособнија министрица од потписивања Дејтона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

12.12.2020 17:54

За распиривање међунационалне мржње и нетрпељивости.

Name

Драган

12.12.2020 15:52

Каква дрзава таква и министарка спољних послова.нека се стиди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдјо

12.12.2020 16:55

Браво, прави одговор!

Name

ре

12.12.2020 17:15

а ни предсједник дрзаве нам није ниста бољи. не признаје је, а прима плату.

Name

Директ

12.12.2020 17:56

Ако прима плату, прима је од "своје трећине".

Name

ре Директ

12.12.2020 23:01

Не, прима је од државе, односно из државног буџета. Али, у праву си, трећина послушно уплаћује доприносе тој држави.

Name

Директ

13.12.2020 12:30

А одакле се финансира тај буџет? :)))

Name

Миско

12.12.2020 16:01

Колико је зла ова зена нањела РС јос док је била амбасадор при Хагу.Пристати да она буде министар после свега ста је радила Младену Иваницу је циста издаја.Ста хе Репрезентативци хахде изадјите из сарајева ,какобсте били грлати кад хе СДС буи цкаст y Сарајеву.М...с лазови једни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамир

12.12.2020 16:03

смијесно ас ста додик износи на рацум муслиман босњака и остали тојер нормално ми имамо право у својој дрзвави имати мисљење али и реализацију ви мислите само ви мозте како вам цејфне е па доста је висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

СД

12.12.2020 16:09

Ста хоце Цвијановицка, они снсд су бирали Бисеру, односно представници снсд. То су њихови партнери, не знам кога би да окриви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

12.12.2020 16:09

Јооојј пустите пуке изјаве, а видјећете их у понедјељак заједно сједе испијају кафе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све смишљено

12.12.2020 16:13

С обзиром да је секта звана снсд добро пољуљана , а богами и СДА , сада једни другима набацују лоптицу , јер је доказано да само заједнички добро функционишу . Ово је већ почела предизборна кампања за изборе 2022 године . Ово све и да је истина и да је искрено , опет је највише за ове ствари крива секта звана снсд и њихов вођа, јер су толико ослабили и уништили и опљачкали републику и њен народ да се сада свако може иживљавати над празном љуштуром , захваљујући лажним Србима , дакле републику су водили двије деценије лажни Срби , односно заступници Хрватске политике и њених интереса , те због тога ово и не чуди .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хари

12.12.2020 16:15

Ништа екстремније није рекла него што Додицк говори годинама у вези одцјепљења РС од БиХ. Да ли је ико из РСа тражио његову смјену звог тих изјава? Разлика је само у томе што су њене изјаве много ближе и реалније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Говорит це

12.12.2020 19:15

Све док га не смијене они сго су га довели на тенку. Тацка.

Name

Хало

12.12.2020 16:18

Бисера турковић није ништа рекла ружно за РС,већ за додика.А додик није РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован Микиц

12.12.2020 16:21

Свко це реци сада шта њему паше. Изгледа да Република Српске немозе да функцијонисе без национализма ако је то темељ Републике Српске онад це свакако једног дан пропасти сваки следеци це бити Додик и Криминалац па Додик је због процјене да је народ за националисте , постао националисте и тако проширијо своје мафијашке Послове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

12.12.2020 16:42

Зена задојена патолоском мрзњом према свему српском. И није јој први пут да овако прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.12.2020 06:20

Не српском, вец према оном патолоском елементу медју Србима. Није Бисера рекла да се затре траг Србима у Сарајеву као сто се покусао затрти траг муслиманима и Хрватима у БЛ, када су срусене СВЕ дзамије. За то вријеме у центру СА остала и даље стоји саборна црква... Ајде сад мућните сви мало главом.

Name

Директ

13.12.2020 12:33

Цркве су муслимани у БиХ рушили само неколико вијекова. :)))

Name

Паја

12.12.2020 16:43

Па смјени је ти си ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еу

12.12.2020 16:49

Ова господја не прича напамет. Треба је послушати и припремити се на оно што долази. Не може бити горе него сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политика и правда

12.12.2020 16:50

Па нека се смјени и Додик који вређа све стране па ни своју страну није заобишао. Ако је уопште србин како то увјек прича и понавља ко папагај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

12.12.2020 16:52

Најпаметнија политицарка у БИХ...директно гадја у мету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

12.12.2020 18:02

Ако је ово памет, онда мислим стварно. Осим тога, жена је министарка вањских послова. Шта се она бави унутрашњим питањима! Нека се бави стањем у бх. дипломатији и амбасама БиХ у свијету, пошто то јој је посао.

Name

ре Директ

12.12.2020 23:04

А шта је Милетов посао, осим што је владар свих процеса у РС-у ? Момци, јесте ли тражили - јесте. Уживајте у представи. Бит ће и горе, оооо, још како.

Name

Директ

13.12.2020 12:35

У томе и јесте проблем. Сви се у све мијешају. Зато нам је држава (администрација) килава.

Name

Александар

12.12.2020 17:04

Не знам зашто би дала оставку? Па Додик исту врсту бљувотина упућује на рачун БиХ и Бошњака. И нико није тражио његову оставку. Ово је још једно здружено спиновање осовине СНСД-СДА. А стока ситног зуба се пали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алемао

12.12.2020 19:27

Никада овакву изјаву Додик није дао, иако не волим тог беспризорника. Нароцито је оваква изјава неприхватљива јер је упуцена народу који је најстрадалнији и са највисе крви изнио антифасистицку борбу у ИИ свјетском рату.

Name

Додик

12.12.2020 21:32

...И онај лузер из Србије Вулин пацов често говоре да је Алија Изетбеговић оснивац "даесха"??? Багра усташка !

Name

ре Алемао

12.12.2020 23:05

Па нема ни пар мјесеци, Бошњаке је у НСРС-у називао "балијама". Прије тога је говорио да хоџе "арлаучу" с џамија. Промакло ти то испод радара?

Name

Директ

13.12.2020 12:39

Додик је за своју политику "награђен" санкцијама. Судећи по овим изјавама и Бисера нагиње ка томе, с обзиром да су се јуче огласили и представници међународне заједнице поводом Бисериних бисера.

Name

Рајка

12.12.2020 17:11

Зато ми нормални људи сто нас има треба ли би ове функционере смхенити јер су они зло.Треба да идемо напред а они нас врацају назад. Зсто господа и додик сто се препуцавају нек своју дјецу ставе у ровове па нек се бусају ко је веци босњак или србин Они обадвоје треба под хитно психијатру срам их било они да кроје несто њих обадвоје психијатру а наро пустите крају неговорите ви у наса имена ниста.Ви сте болесници.ВТаки су нас и довели на границу егзистенције па смо отисли од своих куца битанге безибразне.Није битно,срби,муслимани и хрвати отјералу су нас такве фукаре да барем негледамо њихове лоповлуке бар смо отисли гдје се тразе раднуци цестити а не пи нацији да нас разврставају .Додик србин ти муслиманка јесте фаце пустите ви своје бљувотине гдје вас нормални неслусају багре двије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yука

12.12.2020 18:09

Није ми симпатична, али шта је лоше рекла. Рекла је да сви који су стекли огромно богатство када ви се нашли на другој страни ((читај у затвору) сву грађани би боље живјели. А то је истина јер политичари на основу национализма су се енормно обогатили, омладина, мајстору разни одлазе, шта треба живјети и јести сламу, а причати да сам велики муслиман, Србин Хрват

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.12.2020 12:42

Тешко се нама, ако је борба против национализма спала на особу из које куља фашизам.

Name

Чича из оорловаче

12.12.2020 18:21

Е мој Савчић слажем се ја да треба осудити ту бисерку али кад си ти јавно осудио бурлу и његову црвену секту шта урадише од бораца који створише овај ентитет. Кад си јавно заштитио свог борца којем мафија уби недужно дијете срам да те буде. Ти си се налазити боли тебе брига за борце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

12.12.2020 19:19

Бисерка нас није покрала сто има своје мисљење њено право. Градјани гладни исцрпљени од пљацкаске политике а не зиви се ни од лијепих ни скарадних ријеци. Све у свему нагледали смо се набацивања лоптице са свих страна а економски колапс табу тема урусене дрзаве.

Name

Срби моји драги

12.12.2020 18:43

Укините РС. Боље сте живјели прије него је тај ентитет настао. Отворите очи... РС уопсте не стити васа права као Срба, плате су вам оцајне, људи вам одосе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.12.2020 12:43

Укините ви гомилу кантона у Федерацији. :)))

Name

Солун

12.12.2020 20:29

Мислим да би уз друге квалитете и квалификације министар иностраних послова морао и изгледати као министар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вулин Пацовски

12.12.2020 21:30

Браво Бисерка! Доста су Бошњаци шутили на влашка вријеђања и стална негирања!

Name

Директ

13.12.2020 12:46

Какви министри, таква и држава.

Name

Па

12.12.2020 22:00

Ста вам је чудно. Тако мисли 99% Босњака. А одједном нису битни никакви проблеми у РСу.. неће РС укинути Турковићева, него Додик и његова политика..Наравно, помоће САД колико могну за тај чин Додику!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош

12.12.2020 22:16

Највеће зло за Републику Српску су челни људи СНСД-а Додик Тегелтија Мајкићка Шпирић и мањи секташи да не набрајам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кај ..??

13.12.2020 06:49

Ста је "казала" сто није истина..?? Поглавар снсд-а, дудук прица вец годинама глупоати па се ником не извињава. А и ви остали нисте ниста бољи.. Зато пссстт..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

13.12.2020 08:48

Ако Тегелтија неподнесе иницјативу о смјени онда је јасно да је то МИЛЕ договорио да тако несто казе да мало фокус спадне са њега и Тгелтије(ВСТВ)

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОСТА

13.12.2020 09:01

БИСЕРКА ,ТАКВИ НАПАДИ НА ДОДИКА И РС САМО ЈАЦАЈУ ДОДИКА А ПОГОТОВУ СРПСКУ ! А И СТАЊЕ У ФЕДЕРАЦИЈИ АКО НИЈЕ ГОРЕ СИГУРНО НИЈЕ НИСТА БОЉЕ НЕГО У РС , САМО НАЦИОНАЛИЗАМ ПУСТИТЕ НАРОДУ И НЕКА СЕ КОЉУ ДОК ВИ ПЉАЦКАТЕ ИСТЕ ! Колико је народ у то васе вјерује види се задњих 30 година ,НАЗАЛОСТ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

13.12.2020 09:43

Жена има своје мишљење са којим се ја не слажем.Тачка.Све друго је политиканство и систем спојених посуда између СДА и СНСДа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има те ли петљу СН СД

13.12.2020 10:27

Зашто СНСД није покренуо и затражио смјену исте она представља опасност и мржњу за српски народ и све сто је српско!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господе Бозе помози нам

13.12.2020 11:55

Свако данас мозе да буде министар(ка).

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

13.12.2020 12:33

Није рекла ниста погресно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

13.12.2020 17:22

Жена не мисли са мозгом. Ако хоће да живимо заједно у БиХ ова жена би се морала борити за заједничке интересе које окупљају све грађане БиХ а то је: а) да се почне радити на бржој изградњи аутопута - коридор 5ц и Рача - Брчко - Добој - Сарајево - Мостар те Сарајево - Вишеград, б) да амбасадорско мјесто при УН не буде резервисано за Бошњаке и присталице Бошњака, в) да се престане омаловажавати српски народ и Република Српска, г) да се поштује и не раграђује Устав БиХ и Дејтонски споразум, д) да оде високи представник и укине та институција, ђ) да се амбасаде САД, УК, Њемачке и ЕУ престану мијешати у унутрашње ствари БиХ, е) да оду стране судије у Уставном суду. То би било за почетак нормализације односа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Асоцијација

13.12.2020 20:22

Компатибилна са Додик Милорадом. Еквивалентна у сваком погеду, и овако и онако, и габаритно и капацитативно. Уклапају се као рајфешлус. Увјерени у неку своју посебну вриједност и снагу. Ово нигдје нема него овдје у БХ-а, укључујући и РС-а као саставни дио.

Name

Ух

13.12.2020 17:24

Добра је она ко моја кр.ача на ваги а можда је пукла на Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мери

14.12.2020 03:10

Иако би се разјединили и даље остајемо комшије. Разједињењем би национализам био још већи а то није добро! Укидањем ентитета би добили мир у земљи. Оканите се сулудих фашистичких идеја. Национализам је највеће зло! Један предсједник, једна војска, једна полиција и мирна Босна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

14.12.2020 11:09

Спашавање Милокрада од његових савезника из Федерације БиХ. Виђено већ безброј пута до сада, не насједати ни на какве провокације, биће овог још више све до избора за 2 године.

ОДГОВОРИТЕ