Оно су медицинари из ковид болнице урадили за Џеја

Читав регион орпостио се јуче од легендарног певача Џеја Рамаданвоског који је преминуо 6. децембра у 56. години у свом стану на Дорћолу.

Забава 12.12.2020 | 13:02
Оно су медицинари из ковид болнице урадили за Џеја

Сви који су га волели опростили су се јуче и испред његовог стана, а последњи поздрав упутили су му и медицинари, који су то имали оригиналан начин.

 

Наиме, Селтерс бања из Младеновца је претворена у ковид болницу, а медицински радници у скафандерима по себи су исписали поруку која је изазвала одушевљење.

 

Реч је о делу Џејевог великог хита "Недеља", који је изведен и на сахрани певача, али и приликом окупљања пријатеља и свих који су га волели на Дорћолу: "Ноћас ми се не спава".

Слика вредних медицинских радника постала је вирална и прави хит на друштвеним мрежама.

Подсетимо, Џеј је преминуо услед последица срчаног удара, а иза себе је оставио ћерке - Марију и Ану, бившу супругу Наду, као и партнерку Андријану са којом је био последњих 20 година. Такође, иза њега су остали и многобројни хитови, који су се данима орили престоницом као знак сећања на певача. 

Извор: курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мики

12.12.2020 12:44

Почивај у миру Божијем,ти који си милионе својим пјесмама обрадовао.Лака ти била земља у којој твоје тијело почива.Дао БОГ да твоје пјесме у Краљству Божијем одјекуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЦАН А ВЕЛИКИ ЦОВЈЕК

12.12.2020 15:03

КАКО ЈЕ ТУЗНО КАДА НЕКИ ЉУДИ "ОДУ" ТЕК ТАДА СЕ ВИДИ ЊИХОВА ВЕЛИЦИНА.. ДЗЕЈ ОСТАЈЕ УПАМЦЕН ПО ДУСИ И СРЦУ КОМЕ НЕМА РАВНОГ. А ТЕК ПЈЕСМЕ...

Name

Ре

12.12.2020 15:17

Какво краљевство бозије, ста лупас