Ono su medicinari iz kovid bolnice uradili za Džeja

Čitav region orpostio se juče od legendarnog pevača Džeja Ramadanvoskog koji je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu.

Zabava 12.12.2020 | 13:02
Ono su medicinari iz kovid bolnice uradili za Džeja

Svi koji su ga voleli oprostili su se juče i ispred njegovog stana, a poslednji pozdrav uputili su mu i medicinari, koji su to imali originalan način.

 

Naime, Selters banja iz Mladenovca je pretvorena u kovid bolnicu, a medicinski radnici u skafanderima po sebi su ispisali poruku koja je izazvala oduševljenje.

 

Reč je o delu Džejevog velikog hita "Nedelja", koji je izveden i na sahrani pevača, ali i prilikom okupljanja prijatelja i svih koji su ga voleli na Dorćolu: "Noćas mi se ne spava".

Slika vrednih medicinskih radnika postala je viralna i pravi hit na društvenim mrežama.

Podsetimo, Džej je preminuo usled posledica srčanog udara, a iza sebe je ostavio ćerke - Mariju i Anu, bivšu suprugu Nadu, kao i partnerku Andrijanu sa kojom je bio poslednjih 20 godina. Takođe, iza njega su ostali i mnogobrojni hitovi, koji su se danima orili prestonicom kao znak sećanja na pevača. 

Izvor: kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Miki

12.12.2020 12:44

Počivaj u miru Božijem,ti koji si milione svojim pjesmama obradovao.Laka ti bila zemlja u kojoj tvoje tijelo počiva.Dao BOG da tvoje pjesme u Kraljstvu Božijem odjekuj

ODGOVORITE
Name

OBICAN A VELIKI COVJEK

12.12.2020 15:03

KAKO JE TUZNO KADA NEKI LJUDI "ODU" TEK TADA SE VIDI NJIHOVA VELICINA.. DZEJ OSTAJE UPAMCEN PO DUSI I SRCU KOME NEMA RAVNOG. A TEK PJESME...

Name

Re

12.12.2020 15:17

Kakvo kraljevstvo bozije, sta lupas