У част покојном Џеју, Дорћолом се оре његове песме, на видео биму успомене и бакље!

Музичка легенда Џеј Рамадановски данас је испраћен на вечни починак уз 50 виолина и звуке једног од његових највећих хитова ''Недеља''. Његови пријатељи са Дорћола су решили да му одају почаст на посебан начин.

Забава 11.12.2020 | 20:35
У част покојном Џеју, Дорћолом се оре његове песме, на видео биму успомене и бакље!

Пицерија на Дорћолу у којој је Џеј проводио своје слободно време и где је стекао пријатеље ове ноћи изгледа скроз другачије, јер се из ње Дорћолом ори ''Недеља'', а на зиду зграде поред тог локала се путем пројектора емитују фотографије из младости Рамадановског, као и снмци са концерта.

Како то изгледа погледајте ОВДЕ!

Џеј је умро 6. децембра, а сахрањен је данас, 11. децембра, а његова породица, пријатељи и колеге опростили су се са њим последњи пут.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-12-11/12112020084145.јпг" />

Подсетимо, Џеју је позлило у његовом стану на Дорћолу, где је био у строгој изолацији због корона вируса, те је екипа Хитне помоћи убрзо стигла на лице места и започела реанимацију, међутим, упркос свим напорима лекара, он је преминуо. Иначе, Џеј је пре три године оперисао срчане залиске у Бечу и тада су му доктори рекли да мора строго да води рачуна о исхрани и здравом животу.

 

Иза њега остале су неутешне ћерка Ана и Марија, као и бивша супруга Нада.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар