U čast pokojnom Džeju, Dorćolom se ore njegove pesme, na video bimu uspomene i baklje!

Muzička legenda Džej Ramadanovski danas je ispraćen na večni počinak uz 50 violina i zvuke jednog od njegovih najvećih hitova ''Nedelja''. Njegovi prijatelji sa Dorćola su rešili da mu odaju počast na poseban način.

Zabava 11.12.2020 | 20:35
U čast pokojnom Džeju, Dorćolom se ore njegove pesme, na video bimu uspomene i baklje!

Picerija na Dorćolu u kojoj je Džej provodio svoje slobodno vreme i gde je stekao prijatelje ove noći izgleda skroz drugačije, jer se iz nje Dorćolom ori ''Nedelja'', a na zidu zgrade pored tog lokala se putem projektora emituju fotografije iz mladosti Ramadanovskog, kao i snmci sa koncerta.

Kako to izgleda pogledajte OVDE!

Džej je umro 6. decembra, a sahranjen je danas, 11. decembra, a njegova porodica, prijatelji i kolege oprostili su se sa njim poslednji put.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo. Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

 

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Izvor: kurir.rs foto: printscreen

 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar