Џеј Рамадановски сахрањен уз звуке 50 виолина

Легендарни пјевач Џеј Рамадановски сахрањен је у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, уз звуке 50 виолина, што је била његова посљедња жеља.

Забава 11.12.2020 | 15:22
Џеј Рамадановски сахрањен уз звуке 50 виолина

Оркестар је поред Џејеве вечне куће одсвирао његову чувену пјесму “Недјеља”, а породица, пријатељи и колеге уз звуке ове емотивне баладе посљедњи пут су се опростили од чувеног пјевача.

Марија, Џејева млађа кћерка, све вријеме је јецала.

Џеј је пред смрт породици и пријатељима повјерио да жели да буде сахрањен управо уз звуке 50 виолина и пјесму “Недјеља”, што је након његове смрти испричао његов кум Зоран Јагодић Руле, који је заједно са породицом организовао Џејеву сахрану.

На сахрани су се први појавили чланови породице – Џејеве кћерке Ана и Марија, бивша супруга Нада, Андријана, жена са којом је живио до смрти, као и зет Адил Максутовић.

Бројне колеге дошле су да испрате Џеја на вјечни починак, а међу њима су Злата Петровић, Марија Шерифовић, Кеба, Ђани, Александра Пријовић и многи други, преноси Блиц.

Џеј Рамадановски је, подсјетимо, преминуо у недјељу, 6. децембра, у свом стану на Дорћолу. Умро је у 56. години, а издало га је срце.

(Блиц Фото: Дуња Ђорђевић/РАС/Србија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мандинго

11.12.2020 14:56

Дзеј и нико висе као Дзеј!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поцивај

11.12.2020 21:52

У миру легендо

Name

Само код цигана

11.12.2020 21:32

Сахрањен по муслиманским обичајима, а читуља на ћирилици?! Ожалошћене су бивше супруге. Циркус прави!

ОДГОВОРИТЕ