Džej Ramadanovski sahranjen uz zvuke 50 violina

Legendarni pjevač Džej Ramadanovski sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz zvuke 50 violina, što je bila njegova posljednja želja.

Zabava 11.12.2020 | 15:22
Džej Ramadanovski sahranjen uz zvuke 50 violina

Orkestar je pored Džejeve večne kuće odsvirao njegovu čuvenu pjesmu “Nedjelja”, a porodica, prijatelji i kolege uz zvuke ove emotivne balade posljednji put su se oprostili od čuvenog pjevača.

Marija, Džejeva mlađa kćerka, sve vrijeme je jecala.

Džej je pred smrt porodici i prijateljima povjerio da želi da bude sahranjen upravo uz zvuke 50 violina i pjesmu “Nedjelja”, što je nakon njegove smrti ispričao njegov kum Zoran Jagodić Rule, koji je zajedno sa porodicom organizovao Džejevu sahranu.

Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice – Džejeve kćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena sa kojom je živio do smrti, kao i zet Adil Maksutović.

Brojne kolege došle su da isprate Džeja na vječni počinak, a među njima su Zlata Petrović, Marija Šerifović, Keba, Đani, Aleksandra Prijović i mnogi drugi, prenosi Blic.

Džej Ramadanovski je, podsjetimo, preminuo u nedjelju, 6. decembra, u svom stanu na Dorćolu. Umro je u 56. godini, a izdalo ga je srce.

(Blic Foto: Dunja Đorđević/RAS/Srbija)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mandingo

11.12.2020 15:56

Dzej i niko vise kao Dzej!!

ODGOVORITE
Name

Pocivaj

11.12.2020 22:52

U miru legendo

Name

Samo kod cigana

11.12.2020 22:32

Sahranjen po muslimanskim običajima, a čitulja na ćirilici?! Ožalošćene su bivše supruge. Cirkus pravi!

ODGOVORITE