Пејовић, Лукас и Матић се опростили од Џеја: Били смо четверац сад смо остали без кормилара!

Српска јавност се већ данима опрашта од прерано преминулог певача Џеја Рамадановског.

Магазин 09.12.2020 | 20:28
Пејовић, Лукас и Матић се опростили од Џеја: Били смо четверац сад смо остали без кормилара!

Читуљу певачу су објавили и Аца Лукас, Ацо Пејовић и Саша Матић који су се потресним текстом опростили од свог пријатеља.

"Били смо четверац, а сада смо остали без кормилара. И то најбољег!  Хвала ти на пријатељству, на свакој емоцији, хвала за ванвременске хитове и ветру у леђима када је то било потребно. Хвала ти што си био баш наш и што смо имали привилегију да те зовемо братом. - Спавај драги пријатељу наш, а ми те сигурно никада заборавити нећемо. Ни заборавити, ни престати да те поштујемо, волимо и певамо твоје песме!

- Заувек, у бескрај, у незаборав!

- Волимо те!

Подсетимо, Џеју је позлило у његовом стану на Дорћолу, где је био у строгој изолацији због корона вируса, те је екипа Хитне помоћи убрзо стигла на лице места и започела реанимацију, међутим, упркос свим напорима лекара, он је преминуо.

Иначе, Џеј је пре три године оперисао срчане залиске у Бечу и тада су му доктори рекли да мора строго да води рачуна о исхрани и здравом животу.

Иза њега остале су неутешне ћерка Ана и Марија, као и бивша супруга Нада. Певач ће бити сахрањен у петак у Алеји заслужхих грађана на Новом гробљу у Београду.

извор: курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар