Pejović, Lukas i Matić se oprostili od Džeja: Bili smo četverac sad smo ostali bez kormilara!

Srpska javnost se već danima oprašta od prerano preminulog pevača Džeja Ramadanovskog.

Magazin 09.12.2020 | 20:28
Pejović, Lukas i Matić se oprostili od Džeja: Bili smo četverac sad smo ostali bez kormilara!

Čitulju pevaču su objavili i Aca Lukas, Aco Pejović i Saša Matić koji su se potresnim tekstom oprostili od svog prijatelja.

"Bili smo četverac, a sada smo ostali bez kormilara. I to najboljeg!  Hvala ti na prijateljstvu, na svakoj emociji, hvala za vanvremenske hitove i vetru u leđima kada je to bilo potrebno. Hvala ti što si bio baš naš i što smo imali privilegiju da te zovemo bratom. - Spavaj dragi prijatelju naš, a mi te sigurno nikada zaboraviti nećemo. Ni zaboraviti, ni prestati da te poštujemo, volimo i pevamo tvoje pesme!

- Zauvek, u beskraj, u nezaborav!

- Volimo te!

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada. Pevač će biti sahranjen u petak u Aleji zaslužhih građana na Novom groblju u Beogradu.

izvor: kurir.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar