Бора Чорба не може да преболи смрт колега: Узимам телефон да јавим Миши да је умро Џеј...

Бора Ђорђевић, певач и фронтмен рок групе "Рибље чорбе", не може да прихвати да његового пријатеља Мише Алексића, колеге Џеја Рамадановског и Тихомира Тике Арсића више нема.

Магазин 09.12.2020 | 18:41
Бора Чорба не може да преболи смрт колега: Узимам телефон да јавим Миши да је умро Џеј...

- Јутрос сам погледао новине, и са олакшањем констатовао да није умро неко ко ми је близак - утучено је причао Бора.

- Џеја је било немогуће не волети. "Чорба" је први пут ишла 1990. на аустралијску турнеју управо са тада млађаним Џејом. Био је на почетку каријере, драг и симпатичан.

Прослављени бенд и преминулог певача везује духовита песма "Гастарбајтерска 2", снимљена на "Чорбином" албуму "Нојева барка" 1999. Набрајање народњака који викендом иду на тезге "преко гране" у свакој строфи се завршава оним чувеним "и наравно Џеј". Било је предвиђено да, на крају песме, као гост Џеј каже "И наравно ја", али се то није реализовало, јер у време снимања песме није био у Београду.

- Кад смо снимили ту песму, неки од поменутих певача су се љутили, неки нису, а Џеки је био одушевљен - сећа се Бора. Говорио ми је "Брате, хвала ти. Скочила ми цена, сви ме зову". Последњи пут смо се срели на пумпи у Ћелијама, после свирки за српску Нову 2017. Било је ту и певања и плакања. Онда је дошла 2020...

Бора је уздахнуо, смогавши снаге да дода:

- Ово је све толико болно. Слушам Бајагин концерт код Плавог воза, и два пута узимам телефон да причам са Мишом о концерту. Умро Џеј, узимам телефон да јавим Миши. Сви у бенду тугују...

Извор: курир.рс фото: курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Куриру

10.12.2020 15:38

Реалност Циао Фосили долазе деца ви то не разумете.Ало пензија бато све србенде а умиру у Љубљани ,Као због љубави АЛО.

ОДГОВОРИТЕ