"Тегелтији угрожена функција, а не безбједност"

Предсједник Високог судског и тужилачког савјета БиХ, Милан Тегелтија се осјећа угрожено, не може да обавља свој посао поштено и часно, па ће ових дана одлучити да ли ће поднијети оставку на ову функцију.

Република Српска 09.12.2020 | 08:07
"Тегелтији угрожена функција, а не безбједност"

Порука је то коју су послали званичници Републике Српске, предсједница Жељка Цвијановић и српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ, Милорад Додик стојећи раме уз раме са предсједником ВСТС, и оптужујући „политичко Сарајево за мијешање у рад правосуђа“.

Спорни аудио снимак, који се појавио у јавности, посљедњих дана изазвао је бројне реакције, а након чланова ВСТС, бројних функционера и међународне заједнице, јуче се о томе причало у Палати Републике.

– Што се мене тиче, услови за рад на нивоу БиХ, кад сам у питању ја, а вјерујем и остали званичници из Републике Српске постају немогући. Немогуће је у оваквим условима обављати функцију на достојанствен и законит начин – рекао је Тегелтија и додао да ће јавност о својој одлуци о даљим корацима обавијестити сутра.

Подршку је добио од предсједавајућег Милорада Додика, који је поручио да се припрема оркан напада на Српску, а да ти напади почињу смјеном српских кадрова из институција БиХ и преузимањем правосуђа од стране СДА.

– Република Српска је угрожена нападима из Сарајева, бивше америчке администрације, дијела ЕУ администрације која покушава да БиХ уреди као грађанску земљу угрожавајући уставни поредак два ентитета и три народа – рекао је Додик, те поручио да Тегелтија не може остати у ВСТС, јер то није безбједно.

Агенција за истраге и заштиту БиХ провјерава пријетње које су на Твитеру упућене Тегелтији, а о свему је обавјештено и Тужилаштво БиХ.

Свему је претходио нови аудио снимак на коме наводно Тегелтија са бившом чланицом ВСТС Милицом Буха договара запослење њена сестре, а коју су новинари назвали “Поткивање 2”.

Док Тегелтија тврди да је све радио поштено и да је снимак незаконит и монтиран, правници кажу би то све требало истражити, а не скретати пажњу са афере на причу како му је угрожна безбедност.

Корајлић: Угрожена функција, не безбједност

– Њему је угрожена позиција, али пошто они позицију и функцију коју обављају поистовјећују са својим животом, онда је то неко стандардно понашање. Ту се било какво позивање на одговорност појединаца који обављају значајне функције у држави увијек поистовећује са угрожавањем институција и свага осталог – каже правник и извршни директор ТИ БиХ, Ивана Корајлић.

Додаје да се увијек скреће пажња на то да се ради о оркестрираним нападима, приче како неко жели неког да смакне или на државни удар. 

– То је показатељ на који начин се третира јавност и грађани ове државе, а с друге стране како се третира било какав механизам одговорности. Ради се о особи која обавља једну од најодговорнијих функција у држави, која је одговорна за готово комплетно правосуђе, која у неколико наврата буде повезана са корупцијским аферама и врло непримјереним понашањем – каже Корајлићева.

Додаје да умјесто да се шаљу јавне поруке на начин да мора одговарати и да институције све испитају, иде се у директну политичку подршку и то особи која би морала бити независна.

– Сврстава се и даје се подршка без обзира шта је урадио, а све се своди на причу о угрожености једног народа, једног човјека или било чега другог – закључила је Корајлићева.

(Српскаинфо)

Коментари / 79

Оставите коментар
Name

Бранко Ранко

09.12.2020 07:19

КАКО ТИ НИЈЕ БИЛА УГРОЖЕНА БЕЗБЈЕДНОСТ ДО САДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКЉУЧУЈЕМ

09.12.2020 07:54

Овај тегелтија нема ни части ни достојанства али има велики страх од монструма који газдује свима нама.Радо би тегелтија поднио оставку али газда не дозвољава.Одласком тегелтије губи моћ у правосуђу и контролу над тужилаштвима у Добоју,Бања Луци,Требињу....Јавна тајна је да у овим тужилаштвима леже докази који би газдине послушнике из Приједора,Добоја,Бтатунца,Зворника,Требиња и Бања Луке послали на вишегодишње робије.А и убиство Давида би коначно било расвијетљено.ЦИК је већ изгубио и губитак ВСТВ би му био крај

Name

Фуј

09.12.2020 08:32

Који су то билмези!

Name

ВРС

09.12.2020 09:25

Ииии што је апсурд , њима ово неко вијерује!!! А поткивање 100% вијеродостојно, сад запошљавање... па какви докази да се изнесу за овога кримоса да су тачни!!! Боље би му било да га бурле( не)брани!!!

Name

Закључујем

09.12.2020 09:50

Да си ИЗОСТАВИО Суд у ТЕСЛИЋУ Ту је Криминал невиђених РАЗМЈЕРА.

Name

Само Тегелтија

09.12.2020 11:23

није крив, сви остали јесу. Врати зубе које си направио од поткивања

Name

Нострадамус

09.12.2020 12:40

Пресједнице Зељка.Тјерај ту багру нека иде у Сарајево на своја радна мјеста.Ста они имају да тразе у Бања луци па ако на послу и страдају нису ни први ни последњи.Сваки посао је опасан и на сваком послу људи су гинули.Нека им узор буде управо Јозо Леотар,мада се са Јозом ни у сну не могу да пореде.

Name

Ацо

09.12.2020 13:23

Хахахсхсхсх цуј врати зубе хахахахаахахах немој зив био и онако је страсило и са њима а какво би тек био да их нема. Морали би дрзат цасу воде и сецера ко се одлуци упалит тв и за недај Бозе да се он указе на њему.

Name

Дон Кихот

09.12.2020 14:07

Вашом владавином највише су угрожени грађани РС,пустите ту шупљу причу о нашој угрожености од стране Сарајева,ви сте наш највећи проблем,све сте девастирали,покрали и задужили а ви се бахатите и уживате све привилегије а овај ентитет вам није оставио ваш тата у насљедство,багро распала.

Name

РЕ за АЦО

09.12.2020 14:15

Е Ацо, насмијао си ме , хахаха

Name

Посматрач

09.12.2020 19:28

Очигледна, безобзирна и безобразно нескривена и брутална хајка на српске кадрове у Сарајеву. Ко не види или неће да види и не мора.

Name

Ненад

10.12.2020 06:07

@За Посматраца.Па када тако добро видис ови наси из Републике Српске су одрзали референдум о неутралнисти и опозиција и народ то подрзали,а они казу то је била анкета.Друго ми имамо дрзаву у дрзави одлуцујемо у Републици Српској о свему а ста ми хоцемо?хоцемо да одлуцујемо и у Сарајеву Зеници Какњу Тузли.Ево ако су угрозени нека казу ми смо одрзали референдум и хоцемо сада да га проведемо.Ми смо студенском дому на Палама дали име Радован Карадзиц и то нецемо да мијењамо.Ово сто ови раде је управо супротно од онога сто ти видис.Они су ипак у Републици Српској дозивјели некакав пораз па им сада треба некаква јака прица.Такодје иду избори 2022 тако да су поцели кампању одмах,а ста це бити тек за годину двије мозда оду у Србију у своје виле јер им је у БиХ зивот немогуц.На крају зар треба неко да искљуци гријање у Бања луци само зато сто није побиједио њихов градонацелник.Нетреба нас нико из федерације да напада нападамо ми сами себе.

Name

реалност

09.12.2020 07:22

>Ако оде Тегелтија остаје Бајо главни поткивац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милораде

09.12.2020 08:37

То су твоје битанге и барабе, а ти си на целу колоне.

Name

Бањалукаугрозени јадо

09.12.2020 07:22

Све вец унапријед знамо...цим неки припадник секте буде проваљен..9н никад није радио посао цасно..постено.. Оње лопина мало зесца..2 пута га јавно клепају..а он одам с милом удар на рс..удар је на безакоње ..цуј не осјаца се сигурно..до јуце био сигуран а кад те провале не сигуран..угрозен зивот.. Сад це 45 британаца поново на0асти рс..xаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.12.2020 11:14

Јаста него несигуран, угрозена му слобода ако га провале за све рандје Ваља му на Туњице.

Name

Xx

09.12.2020 07:24

Миле, ви сте у коалицији са СДА и ХДЗ. Како сте онда угрозени? Изадјите из коалиције. Тегелтија да има морала и цасти давно би поднио оставку. Њему је функција угрозена. Напад на лопове није напаф на РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ове

09.12.2020 08:59

Три Тороводје су зло невидјено овом народу направили!!!вратили народ у 16 вијек!!страсноооооо!!21 вијек а козааа нистрааа Балканска изнад закона!!!! Нивокомпоновани богатаси опљацкали дрзаву и народ и сад све поткивају купују уцјењују граде баскаре се у прљавом новцу!!!!фујјјј баграаа бслканскааааа!! Само на дугигидисњее робије и врацањее покраденог дрско отетог оглодали будзет и народ и зиве и неродјенеееееее

Name

Боки

09.12.2020 07:24

Тако је. Њему је фотеља угрожена, а не живот. Види се да га врх лоповске секте подржава и окрећу причу обратно и лажу и обмањују јавност. Смрт фашизму и лоповлуку, а слобода народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

09.12.2020 07:36

Ово не смије остати само на његовој оставци, већ би морао бити процесуиран због големог броја злоупотреба и незаконитости.

Name

Србин

09.12.2020 07:25

Срецна 2022

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Р СРПСКЕ

09.12.2020 07:27

ПРАВЕ ПРЕСТАВУ ЗА ЈАВНОСТ. УГРОЗЕН ЗИВОТ. ЛАПРДАЛУ И ЗАСТИТНИКУ КРИМИНАЛА ПА ЦАК УГРОЗЕНА И Р СРПСКА САМО ДА БИ СЕ ЗАСТИТИО ДОДИКОВ КРИМИНАЛ. ТЕМА КОНА ДОДИКУ НАЈ ВИСЕ ОДГОВАРА ДА БИ СРБОВАО.САДА ЦЕ ОПОЗИЦИЈА ПОНОВО НАСЈЕСТ НА ЊЕГОВУ ИГРАРИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мато

09.12.2020 07:30

Цим смо видјели тко је подрзао његову несигурност за паметног и комарац музика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

09.12.2020 07:30

Талчо угрожена функција а не безбједност, још се пореди са Јозом Леутарим а Јози не може му ни ципеле обрисати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алфред

09.12.2020 08:04

Поистовјећује се са покојним Јозом Леутаром, човјеком који је био оличење поштења и части, а Тегелтија је тотална супротност тога. Јозу су убили криминалци јер им је добро засметао, а Тегелтију су криминалци поставили, тако да нема бриге да ће га исти смакнути. Тегелтија се треба плашити поштеног народа који више не може трпити овакав терор правосуђа.

Name

Иве

09.12.2020 07:41

Не стоје они раме уз раме, нити су икад стајали, већ Тегелтија стоји иза Милиних леђа. Слика говори више од хиљаду ријечи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДИКОВА шупља прича

09.12.2020 07:47

Наслов теxта је управо одговор на Додикове лажне спинове ,, Није њему угрожена Безбједнкст него судска позиција. И Сто Додик као краљ губи ПИУНА којем соли мозак. Не треба се Тегелтја бојат Сарајева он се треба бојат ДОДИКА , краљеви гутају пиуне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

09.12.2020 07:48

Криминалци !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

09.12.2020 07:50

Није била угрозена када је МИЛЕ Рекао да це извести народ пред СУДОВЕ да вас избаце из ФОТЕЉА .....Тада ниси био угрозен ни ти ни нико ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Паја

09.12.2020 09:13

То је већ тад било толико провидно као долази Тегелтија у окружно тужилаштво Бања Лука да заштити Лепира од Додика.Прича за крезубе гласаче СНСД-а,ДНС,социјалистичке партије,Дрпоса.А Тегелтија за собом води Жељку Радовић главну тужитељицу из Добоја.Додик који је сахранио многе у Републици Српској забринут што тужилаштво не води праву истрагу због убиства Давида Драгичевића.Лопурда Бакир Изетбеговић му је омогућио да има четири посланика у Дому народа одакле блокира доношење свих закона против интереса грађана у Босни и Херцеговини.

Name

Миле Дудук

09.12.2020 07:50

Пут путује мој јаран, путујем и ја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

09.12.2020 10:02

Правда вас чула.

Name

ПРАВДА

09.12.2020 07:52

Ето Република Српска је угрожена па ћеш ти дезертер да је браниш велика србенда као и 91 што си је бранио мрш смеће сељачко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.12.2020 07:55

КРАТКО ЈАСНО. БАС СУ СМИЈЕСНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

09.12.2020 07:58

Корумпиране и бахате политичаре и службенике треба протјерати са свих функција у БИХ јер су нанели веллику штету, и забранити им рад и дјеловање у наредном периоду и нека одговарају за своје поступке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МТ

09.12.2020 08:22

Е јест радио у интересу државе и народа РС морамо га подржати. Па и покојном Хитлеру је важнији био народ него ДОДИКУ И ТЕГЕЛТИЈИ. За њих су битни њихови мафијаши да се заштите од закона и народа а све у интересу народа који и даље пљачкају.

Name

Браво

09.12.2020 08:32

Све распустити институције а поготово правосудје!!забранити рад од политицара па на дсље умрезеној хоботници нy свим нивоимааа!!!странци тузиици и судије то да ураде ови су малте не сви корумпирани урусили систем!!правосудје у раљама бјесомуцних квази политицара Балканских корумпираних тофоводје пред закон пид хитно!!! Ово зло 21 вијека на Баљану мора престати!!Европу и Европске законе са страним и тузиоцима и судијама !!

Name

Лаки

09.12.2020 07:59

Шта ти мајмуне имаш одлучивати. Губи се са те позиције или мотке у руке па ком опанци ком обојци. Чуј он ће одлучити. Бандо криминална.Овдје је и будалама више јасно ко кога штити и због чега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

09.12.2020 08:03

Ћорка рођооо! Само док сиђу са функција он и екипа из ВСТВ и главни тузиоци. Ваља поднијети рацуне за поткивања и слицне ствари пред лицем правде а не на приватним партијским састанцима ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

09.12.2020 08:03

Лазњаци, корумпирани, лоповски кадр. Сваки треба изтресат док висе нема трула на дрва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

09.12.2020 08:05

Миле због оваквих гомилу људи око себе губис изборе 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

И. С .

09.12.2020 08:07

УГРОЖЕНА ФОТЕЉА

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

09.12.2020 08:09

БОЗЕ БОЗЕ НА СТА ОВО ТРОЈЕ СУ СПРЕМНИ ОКРЕНУТИ ПРИЦУ ОВДЈЕ СЕ НЕРАДИ О БЕЗБЈЕДНОСТИ ВЕЦ КРИМИНАЛУ НАЈЛАКСЕ ОКРЕНУТИ НА НАЦИОНАЛИЗАМ БАР ЊИМА ТРОМА АЛ НАРОДНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЈЕ ЊИХ ПРЕВАЗИСЛА ОСТАВКА СВИХ ЦЛАНОВА ВСТ БИ БИЛА НАИСПРАВНИЈА И СВИ ДИРЕКТОРА СУДОВА МОРЕ СЕ ОД НЕЦЕГ КРЕНУТИ А ТА КАРИКА НАМ ЈЕ НАЈКОРУМПИРАНИЈА БАР ПО ОНОМ СТО ЦУЈЕМО ЦИТАМО ВИДИМО

ОДГОВОРИТЕ
Name

обраћање

09.12.2020 08:09

Видиш Тегелтија, а ова држава или шта је већ, је угрожена твојим незаконитим поступањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дт

09.12.2020 08:10

ни прије ниси знао ни умије одављати ту дузност , ниси ниста ни радио дјубре

ОДГОВОРИТЕ
Name

И.Сарајево

09.12.2020 08:13

Јутрос је из И.Сарајева отисло на хиљаде радника да раде у Сарајеву и никоме није угрозена сигурност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злаја

09.12.2020 08:18

Овим политичким лоповима, чим је угрожена функција ,одмах се хватају за то како су угрожени, како је угрожен национални интерес народа из чијих редова потичу и слично. Похапсити багру било које нације да су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.12.2020 08:51

Фотеља ти је чудо. Кад њу угрозиш, угрозио си све. Јоој

Name

Маyа

09.12.2020 08:22

Срамота. Како се неко усудио да се дрзне да дира легло криминал аи корупције. Стварно нема смисла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

09.12.2020 09:08

Ја циркусааа!!!! Ово трооје и то скупа јавнооо на партијском састанку!

Name

Ацо

09.12.2020 08:25

Бас ме цуди, изгледа досао и лоповлуку и месетарењу крај, па као сад угрозена безбједност мајко мила јест и фотеља слатка!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

09.12.2020 08:29

Напад на лопове = Напад на РС. Критика Додика = Напад на РС. Критика Тегелтије = Напад на РС. ММФ аранжман = Напад на РС. Понављање избора у Добоју = Напад на РС. Итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАОП

09.12.2020 10:28

Критика за стравицне пљацке јавних предузеца, банака, на разне нацине будјера од-до=Напад издајника на РС.,итд,итд.....

Name

Рајка

09.12.2020 08:31

Е бозе ми смо билу угрозени све до сада са вама црвеном сектом.Нормалан цивјек и сколовалан није се могао нигдхе појавити од васих несколованих будала.Ал богу хвака сад дисемо .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

09.12.2020 08:31

Хтио не хтио мора да да оставку, па да испадне да је добро и часно радио свој посао,али ето не смије у Сарајево јер тамо мрзе ,,праве" Србе. Ову причу не могу сажвакати ни црвени пионири СНСДа а камо ли неко озбиљан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

09.12.2020 08:46

Док је ове будале, Тегелтија ће бити свуда. Кад он оде на робију, зваће и тегелтије и друге климоглавце и полусвјетове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

09.12.2020 08:58

Поњиховом би се требали сви лопови и Криминалци залит јер им је угрозена сигурност и да им треба застита дрзаве . Све њих треба пратит од Судија ,Тузитеља па до Политицара ,ако су цисти и раде свој посо постено те исте треба и Наградит и унаприједит а ако нису одмах те исте смјењиват и Хапсит као и њихову имовину заледит до оконцања процеса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

09.12.2020 09:03

Расписите референдум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајдук Вељко

09.12.2020 09:31

Није ми јасно шта СИПА ради, зашто ово не хапси редом, не само због овога што се тренутно дешава, него све ко је повезан са било каквим криминални радњама у БИХ... Почните хапсити већ једном...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.12.2020 09:56

Врана врани оци не вади! Па врана је и на целу сипе!!!

Name

Ма ајте

09.12.2020 09:36

У ово још може вјеровати само шака јада оних што гледају ртрс...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.12.2020 09:36

Вјероватоно му и јесте угрожена безбједност јер више не може штитити криминал, а превише зна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И мени је исто овако

09.12.2020 09:48

Додику и Зељко, молим вас помозите и мени. Србин сам прави правцати 113 одсто. Ухватила ме полиција у трамвају, у мрском Сарајеву, са неким тудјим новцаником у дзепу, и сад ми пакују као да сам одговоран... ЉУДИ МОЈИ, ОВАКО СЕ ВИСЕ НЕ МОЗЕ ПОСО РАДИТИ У САРАЈЕВУ помагајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

09.12.2020 10:03

Ваљда нисмо сви цорави ово је катастрофа по народ

Name

???

09.12.2020 10:33

Крив је онај сто си га опљацкао. Ти цес добити одликовање и бити унаприједјен за способност, сналазљивост, знање, добро дјело и позртвованост за напрwдак насих идеала. Тацка

Name

Борис Грубешић Журни

09.12.2020 11:35

Овим путем журно обавјештавамо јавност да је Тужилаштво формирало предмет против А.З.(87) због навођења на кривично дјело, подметања доказа, те лажног пријављивања кривичног дјела. Оптужница се очекује врло брзо, те ће бити прослијеђена надлежном суду на потврђивање.

Name

уб40

09.12.2020 09:49

Мислим да би најсигурнији били на робији. Свако од њих заслужује једну затворску јединицу... Одавно су то ови криминалци заслужили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

09.12.2020 09:54

Како не виде да су смијесни и како им висе не досади једна те иста матрица.Једина опасност по српски народ су они ,организована дрзавна мафија удрузена у заједницки злоцинацки подухват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективан

09.12.2020 10:19

Знаци, ако сам добро схватио, РС је угрозена од Босњака, Сарајева, Америцке администрације, ЕУ и доброг дијела остатка свијета?! Па како смо успјели навуци толико непријатеља?! ( питам за пријатеља )

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.12.2020 12:02

изгледа да ни колумбија или венецуела а како се цини ни сјеверна кореа немају толико 'непријатеља'.

Name

Да

09.12.2020 10:28

Да поистовјетили се,јер знају ако нису то што јесу,лажно представљање,нестају и чека их нимало сјајна будућност,затворби сл,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

09.12.2020 10:30

Нико нормалан није повјеровао у ову прицу о угрозености сигурности великог г-дина Тегелтије.....нико нормалан! Тип је корумпиран а Додик и Цвијановицка проналазе рјесења, такодје на кварно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

09.12.2020 11:12

То проклето политицко Сарајево неда ни да се поткива. То је удар на РС ни поткивање недају , Рудоња, Бисерка и ћело и незнају радити без поткивања није им онда посао сладак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

09.12.2020 11:22

Какве су ово протуве?

ОДГОВОРИТЕ
Name

рале

09.12.2020 11:33

Уморни смо од ваших лица, од ваших лажи, вашег криминала, од свега ружног што нам радите све ове године ! Идите , не можемо више да издржимо вашу власт ! Дјеца нам одоше из ове земље безнађа , сиромаштва и правне несигурности . Тонемо у суицид и глад, не видимо ништа лијепо у будућности. Преклињемо вас, идитеееееееееее !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

09.12.2020 13:16

Није била угрожена безбједности док се није почела држати столица ??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

09.12.2020 13:18

Кад 3 шупље главе нешта закључе то је веома поуздано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мандинго

09.12.2020 13:59

Имам угоститељски објекат у Сарајеву и стални гост нам је Милан Тегелтија .Нико никад га није рузно погледао и ризно му ста рекао .Напротив ,сви су били јако љубазни према њему ЛИЦЕМЈЕР ЈЕДАН .ФУУУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мигрант

09.12.2020 14:19

Они мисле да су они РС, а не народ. Чим их неко критикује и тражи одговорност они кажу угрозавање РС. Ма ви сте све зло српског народа кога униставате. Треба вас хапсити и одузимати имовину.

ОДГОВОРИТЕ