"Tegeltiji ugrožena funkcija, a ne bezbjednost"

Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH, Milan Tegeltija se osjeća ugroženo, ne može da obavlja svoj posao pošteno i časno, pa će ovih dana odlučiti da li će podnijeti ostavku na ovu funkciju.

Republika Srpska 09.12.2020 | 08:07
"Tegeltiji ugrožena funkcija, a ne bezbjednost"

Poruka je to koju su poslali zvaničnici Republike Srpske, predsjednica Željka Cvijanović i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH, Milorad Dodik stojeći rame uz rame sa predsjednikom VSTS, i optužujući „političko Sarajevo za miješanje u rad pravosuđa“.

Sporni audio snimak, koji se pojavio u javnosti, posljednjih dana izazvao je brojne reakcije, a nakon članova VSTS, brojnih funkcionera i međunarodne zajednice, juče se o tome pričalo u Palati Republike.

– Što se mene tiče, uslovi za rad na nivou BiH, kad sam u pitanju ja, a vjerujem i ostali zvaničnici iz Republike Srpske postaju nemogući. Nemoguće je u ovakvim uslovima obavljati funkciju na dostojanstven i zakonit način – rekao je Tegeltija i dodao da će javnost o svojoj odluci o daljim koracima obavijestiti sutra.

Podršku je dobio od predsjedavajućeg Milorada Dodika, koji je poručio da se priprema orkan napada na Srpsku, a da ti napadi počinju smjenom srpskih kadrova iz institucija BiH i preuzimanjem pravosuđa od strane SDA.

– Republika Srpska je ugrožena napadima iz Sarajeva, bivše američke administracije, dijela EU administracije koja pokušava da BiH uredi kao građansku zemlju ugrožavajući ustavni poredak dva entiteta i tri naroda – rekao je Dodik, te poručio da Tegeltija ne može ostati u VSTS, jer to nije bezbjedno.

Agencija za istrage i zaštitu BiH provjerava prijetnje koje su na Tviteru upućene Tegeltiji, a o svemu je obavješteno i Tužilaštvo BiH.

Svemu je prethodio novi audio snimak na kome navodno Tegeltija sa bivšom članicom VSTS Milicom Buha dogovara zaposlenje njena sestre, a koju su novinari nazvali “Potkivanje 2”.

Dok Tegeltija tvrdi da je sve radio pošteno i da je snimak nezakonit i montiran, pravnici kažu bi to sve trebalo istražiti, a ne skretati pažnju sa afere na priču kako mu je ugrožna bezbednost.

Korajlić: Ugrožena funkcija, ne bezbjednost

– Njemu je ugrožena pozicija, ali pošto oni poziciju i funkciju koju obavljaju poistovjećuju sa svojim životom, onda je to neko standardno ponašanje. Tu se bilo kakvo pozivanje na odgovornost pojedinaca koji obavljaju značajne funkcije u državi uvijek poistovećuje sa ugrožavanjem institucija i svaga ostalog – kaže pravnik i izvršni direktor TI BiH, Ivana Korajlić.

Dodaje da se uvijek skreće pažnja na to da se radi o orkestriranim napadima, priče kako neko želi nekog da smakne ili na državni udar. 

– To je pokazatelj na koji način se tretira javnost i građani ove države, a s druge strane kako se tretira bilo kakav mehanizam odgovornosti. Radi se o osobi koja obavlja jednu od najodgovornijih funkcija u državi, koja je odgovorna za gotovo kompletno pravosuđe, koja u nekoliko navrata bude povezana sa korupcijskim aferama i vrlo neprimjerenim ponašanjem – kaže Korajlićeva.

Dodaje da umjesto da se šalju javne poruke na način da mora odgovarati i da institucije sve ispitaju, ide se u direktnu političku podršku i to osobi koja bi morala biti nezavisna.

– Svrstava se i daje se podrška bez obzira šta je uradio, a sve se svodi na priču o ugroženosti jednog naroda, jednog čovjeka ili bilo čega drugog – zaključila je Korajlićeva.

(Srpskainfo)

Komentari / 79

Ostavite komentar
Name

Branko Ranko

09.12.2020 07:19

KAKO TI NIJE BILA UGROŽENA BEZBJEDNOST DO SADA

ODGOVORITE
Name

ZAKLJUČUJEM

09.12.2020 07:54

Ovaj tegeltija nema ni časti ni dostojanstva ali ima veliki strah od monstruma koji gazduje svima nama.Rado bi tegeltija podnio ostavku ali gazda ne dozvoljava.Odlaskom tegeltije gubi moć u pravosuđu i kontrolu nad tužilaštvima u Doboju,Banja Luci,Trebinju....Javna tajna je da u ovim tužilaštvima leže dokazi koji bi gazdine poslušnike iz Prijedora,Doboja,Btatunca,Zvornika,Trebinja i Banja Luke poslali na višegodišnje robije.A i ubistvo Davida bi konačno bilo rasvijetljeno.CIK je već izgubio i gubitak VSTV bi mu bio kraj

Name

Fuj

09.12.2020 08:32

Koji su to bilmezi!

Name

ВРС

09.12.2020 09:25

Ииии што је апсурд , њима ово неко вијерује!!! А поткивање 100% вијеродостојно, сад запошљавање... па какви докази да се изнесу за овога кримоса да су тачни!!! Боље би му било да га бурле( не)брани!!!

Name

Zaključujem

09.12.2020 09:50

Da si IZOSTAVIO Sud u TESLIĆU Tu je Kriminal neviđenih RAZMJERA.

Name

Samo Tegeltija

09.12.2020 11:23

nije kriv, svi ostali jesu. Vrati zube koje si napravio od potkivanja

Name

Nostradamus

09.12.2020 12:40

Presjednice Zeljka.Tjeraj tu bagru neka ide u Sarajevo na svoja radna mjesta.Sta oni imaju da traze u Banja luci pa ako na poslu i stradaju nisu ni prvi ni poslednji.Svaki posao je opasan i na svakom poslu ljudi su ginuli.Neka im uzor bude upravo Jozo Leotar,mada se sa Jozom ni u snu ne mogu da porede.

Name

Aco

09.12.2020 13:23

Hahahshshsh cuj vrati zube hahahahaahahah nemoj ziv bio i onako je strasilo i sa njima a kakvo bi tek bio da ih nema. Morali bi drzat casu vode i secera ko se odluci upalit tv i za nedaj Boze da se on ukaze na njemu.

Name

Don Kihot

09.12.2020 14:07

Vašom vladavinom najviše su ugroženi građani RS,pustite tu šuplju priču o našoj ugroženosti od strane Sarajeva,vi ste naš najveći problem,sve ste devastirali,pokrali i zadužili a vi se bahatite i uživate sve privilegije a ovaj entitet vam nije ostavio vaš tata u nasljedstvo,bagro raspala.

Name

RE za ACO

09.12.2020 14:15

E Aco, nasmijao si me , hahaha

Name

Посматрач

09.12.2020 19:28

Очигледна, безобзирна и безобразно нескривена и брутална хајка на српске кадрове у Сарајеву. Ко не види или неће да види и не мора.

Name

Nenad

10.12.2020 06:07

@Za Posmatraca.Pa kada tako dobro vidis ovi nasi iz Republike Srpske su odrzali referendum o neutralnisti i opozicija i narod to podrzali,a oni kazu to je bila anketa.Drugo mi imamo drzavu u drzavi odlucujemo u Republici Srpskoj o svemu a sta mi hocemo?hocemo da odlucujemo i u Sarajevu Zenici Kaknju Tuzli.Evo ako su ugrozeni neka kazu mi smo odrzali referendum i hocemo sada da ga provedemo.Mi smo studenskom domu na Palama dali ime Radovan Karadzic i to necemo da mijenjamo.Ovo sto ovi rade je upravo suprotno od onoga sto ti vidis.Oni su ipak u Republici Srpskoj dozivjeli nekakav poraz pa im sada treba nekakva jaka prica.Takodje idu izbori 2022 tako da su poceli kampanju odmah,a sta ce biti tek za godinu dvije mozda odu u Srbiju u svoje vile jer im je u BiH zivot nemoguc.Na kraju zar treba neko da iskljuci grijanje u Banja luci samo zato sto nije pobijedio njihov gradonacelnik.Netreba nas niko iz federacije da napada napadamo mi sami sebe.

Name

realnost

09.12.2020 07:22

>Ako ode Tegeltija ostaje Bajo glavni potkivac.

ODGOVORITE
Name

Milorade

09.12.2020 08:37

To su tvoje bitange i barabe, a ti si na celu kolone.

Name

Banjalukaugrozeni jado

09.12.2020 07:22

Sve vec unaprijed znamo...cim neki pripadnik sekte bude provaljen..9n nikad nije radio posao casno..posteno.. Onje lopina malo zesca..2 puta ga javno klepaju..a on odam s milom udar na rs..udar je na bezakonje ..cuj ne osjaca se sigurno..do juce bio siguran a kad te provale ne siguran..ugrozen zivot.. Sad ce 45 britanaca ponovo na0asti rs..xaxaxa

ODGOVORITE
Name

Re

09.12.2020 11:14

Jasta nego nesiguran, ugrozena mu sloboda ako ga provale za sve randje Valja mu na Tunjice.

Name

Xx

09.12.2020 07:24

Mile, vi ste u koaliciji sa SDA i HDZ. Kako ste onda ugrozeni? Izadjite iz koalicije. Tegeltija da ima morala i casti davno bi podnio ostavku. Njemu je funkcija ugrozena. Napad na lopove nije napaf na RS!

ODGOVORITE
Name

Ove

09.12.2020 08:59

Tri Torovodje su zlo nevidjeno ovom narodu napravili!!!vratili narod u 16 vijek!!strasnoooooo!!21 vijek a kozaaa nistraaa Balkanska iznad zakona!!!! Nivokomponovani bogatasi opljackali drzavu i narod i sad sve potkivaju kupuju ucjenjuju grade baskare se u prljavom novcu!!!!fujjjj bagraaa bslkanskaaaaa!! Samo na dugigidisnjee robije i vracanjee pokradenog drsko otetog oglodali budzet i narod i zive i nerodjeneeeeeee

Name

Boki

09.12.2020 07:24

Tako je. Njemu je fotelja ugrožena, a ne život. Vidi se da ga vrh lopovske sekte podržava i okreću priču obratno i lažu i obmanjuju javnost. Smrt fašizmu i lopovluku, a sloboda narodu.

ODGOVORITE
Name

Skeptik

09.12.2020 07:36

Ovo ne smije ostati samo na njegovoj ostavci, već bi morao biti procesuiran zbog golemog broja zloupotreba i nezakonitosti.

Name

Srbin

09.12.2020 07:25

Srecna 2022

ODGOVORITE
Name

Borac R SRPSKE

09.12.2020 07:27

PRAVE PRESTAVU ZA JAVNOST. UGROZEN ZIVOT. LAPRDALU I ZASTITNIKU KRIMINALA PA CAK UGROZENA I R SRPSKA SAMO DA BI SE ZASTITIO DODIKOV KRIMINAL. TEMA KONA DODIKU NAJ VISE ODGOVARA DA BI SRBOVAO.SADA CE OPOZICIJA PONOVO NASJEST NA NJEGOVU IGRARIJU.

ODGOVORITE
Name

Mato

09.12.2020 07:30

Cim smo vidjeli tko je podrzao njegovu nesigurnost za pametnog i komarac muzika

ODGOVORITE
Name

Aa

09.12.2020 07:30

Talčo ugrožena funkcija a ne bezbjednost, još se poredi sa Jozom Leutarim a Jozi ne može mu ni cipele obrisati

ODGOVORITE
Name

Alfred

09.12.2020 08:04

Poistovjećuje se sa pokojnim Jozom Leutarom, čovjekom koji je bio oličenje poštenja i časti, a Tegeltija je totalna suprotnost toga. Jozu su ubili kriminalci jer im je dobro zasmetao, a Tegeltiju su kriminalci postavili, tako da nema brige da će ga isti smaknuti. Tegeltija se treba plašiti poštenog naroda koji više ne može trpiti ovakav teror pravosuđa.

Name

Ive

09.12.2020 07:41

Ne stoje oni rame uz rame, niti su ikad stajali, već Tegeltija stoji iza Milinih leđa. Slika govori više od hiljadu riječi.

ODGOVORITE
Name

DODIKOVA šuplja priča

09.12.2020 07:47

Naslov texta je upravo odgovor na Dodikove lažne spinove ,, Nije njemu ugrožena Bezbjednkst nego sudska pozicija. I Sto Dodik kao kralj gubi PIUNA kojem soli mozak. Ne treba se Tegeltja bojat Sarajeva on se treba bojat DODIKA , kraljevi gutaju piune

ODGOVORITE
Name

Zvornik

09.12.2020 07:48

Kriminalci !

ODGOVORITE
Name

Paja

09.12.2020 07:50

Nije bila ugrozena kada je MILE Rekao da ce izvesti narod pred SUDOVE da vas izbace iz FOTELJA .....Tada nisi bio ugrozen ni ti ni niko ......

ODGOVORITE
Name

re Paja

09.12.2020 09:13

To je već tad bilo toliko providno kao dolazi Tegeltija u okružno tužilaštvo Banja Luka da zaštiti Lepira od Dodika.Priča za krezube glasače SNSD-a,DNS,socijalističke partije,Drposa.A Tegeltija za sobom vodi Željku Radović glavnu tužiteljicu iz Doboja.Dodik koji je sahranio mnoge u Republici Srpskoj zabrinut što tužilaštvo ne vodi pravu istragu zbog ubistva Davida Dragičevića.Lopurda Bakir Izetbegović mu je omogućio da ima četiri poslanika u Domu naroda odakle blokira donošenje svih zakona protiv interesa građana u Bosni i Hercegovini.

Name

Mile Duduk

09.12.2020 07:50

Put putuje moj jaran, putujem i ja...

ODGOVORITE
Name

Nada

09.12.2020 10:02

Pravda vas čula.

Name

PRAVDA

09.12.2020 07:52

Eto Republika Srpska je ugrožena pa ćeš ti dezerter da je braniš velika srbenda kao i 91 što si je branio mrš smeće seljačko.

ODGOVORITE
Name

Milan

09.12.2020 07:55

KRATKO JASNO. BAS SU SMIJESNI.

ODGOVORITE
Name

Lana

09.12.2020 07:58

Korumpirane i bahate političare i službenike treba protjerati sa svih funkcija u BIH jer su naneli velliku štetu, i zabraniti im rad i djelovanje u narednom periodu i neka odgovaraju za svoje postupke.

ODGOVORITE
Name

MT

09.12.2020 08:22

E jest radio u interesu države i naroda RS moramo ga podržati. Pa i pokojnom Hitleru je važniji bio narod nego DODIKU I TEGELTIJI. Za njih su bitni njihovi mafijaši da se zaštite od zakona i naroda a sve u interesu naroda koji i dalje pljačkaju.

Name

Bravo

09.12.2020 08:32

Sve raspustiti institucije a pogotovo pravosudje!!zabraniti rad od politicara pa na dslje umrezenoj hobotnici ny svim nivoimaaa!!!stranci tuziici i sudije to da urade ovi su malte ne svi korumpirani urusili sistem!!pravosudje u raljama bjesomucnih kvazi politicara Balkanskih korumpiranih tofovodje pred zakon pid hitno!!! Ovo zlo 21 vijeka na Baljanu mora prestati!!Evropu i Evropske zakone sa stranim i tuziocima i sudijama !!

Name

Laki

09.12.2020 07:59

Шта ти мајмуне имаш одлучивати. Губи се са те позиције или мотке у руке па ком опанци ком обојци. Чуј он ће одлучити. Бандо криминална.Овдје је и будалама више јасно ко кога штити и због чега.

ODGOVORITE
Name

Đole

09.12.2020 08:03

Ćorka rođooo! Samo dok siđu sa funkcija on i ekipa iz VSTV i glavni tuzioci. Valja podnijeti racune za potkivanja i slicne stvari pred licem pravde a ne na privatnim partijskim sastancima ...

ODGOVORITE
Name

Perica

09.12.2020 08:03

Laznjaci, korumpirani, lopovski kadr. Svaki treba iztresat dok vise nema trula na drva.

ODGOVORITE
Name

Ranko

09.12.2020 08:05

Mile zbog ovakvih gomilu ljudi oko sebe gubis izbore 22...

ODGOVORITE
Name

I. S .

09.12.2020 08:07

UGROŽENA FOTELJA

ODGOVORITE
Name

BL

09.12.2020 08:09

BOZE BOZE NA STA OVO TROJE SU SPREMNI OKRENUTI PRICU OVDJE SE NERADI O BEZBJEDNOSTI VEC KRIMINALU NAJLAKSE OKRENUTI NA NACIONALIZAM BAR NJIMA TROMA AL NARODNA INTELIGENCIJA JE NJIH PREVAZISLA OSTAVKA SVIH CLANOVA VST BI BILA NAISPRAVNIJA I SVI DIREKTORA SUDOVA MORE SE OD NECEG KRENUTI A TA KARIKA NAM JE NAJKORUMPIRANIJA BAR PO ONOM STO CUJEMO CITAMO VIDIMO

ODGOVORITE
Name

obraćanje

09.12.2020 08:09

Vidiš Tegeltija, a ova država ili šta je već, je ugrožena tvojim nezakonitim postupanjem.

ODGOVORITE
Name

dt

09.12.2020 08:10

ni prije nisi znao ni umije odavljati tu duznost , nisi nista ni radio djubre

ODGOVORITE
Name

I.Sarajevo

09.12.2020 08:13

Jutros je iz I.Sarajeva otislo na hiljade radnika da rade u Sarajevu i nikome nije ugrozena sigurnost.

ODGOVORITE
Name

Zlaja

09.12.2020 08:18

Ovim političkim lopovima, čim je ugrožena funkcija ,odmah se hvataju za to kako su ugroženi, kako je ugrožen nacionalni interes naroda iz čijih redova potiču i slično. Pohapsiti bagru bilo koje nacije da su.

ODGOVORITE
Name

Re

09.12.2020 08:51

Fotelja ti je čudo. Kad nju ugroziš, ugrozio si sve. Jooj

Name

Maya

09.12.2020 08:22

Sramota. Kako se neko usudio da se drzne da dira leglo kriminal ai korupcije. Stvarno nema smisla.

ODGOVORITE
Name

Haha

09.12.2020 09:08

Ja cirkusaaa!!!! Ovo trooje i to skupa javnooo na partijskom sastanku!

Name

Aco

09.12.2020 08:25

Bas me cudi, izgleda dosao i lopovluku i mesetarenju kraj, pa kao sad ugrozena bezbjednost majko mila jest i fotelja slatka!!!

ODGOVORITE
Name

Logika

09.12.2020 08:29

Napad na lopove = Napad na RS. Kritika Dodika = Napad na RS. Kritika Tegeltije = Napad na RS. MMF aranžman = Napad na RS. Ponavljanje izbora u Doboju = Napad na RS. Itd.

ODGOVORITE
Name

RAOP

09.12.2020 10:28

Kritika za stravicne pljacke javnih preduzeca, banaka, na razne nacine budjera od-do=Napad izdajnika na RS.,itd,itd.....

Name

Rajka

09.12.2020 08:31

E boze mi smo bilu ugrozeni sve do sada sa vama crvenom sektom.Normalan civjek i skolovalan nije se mogao nigdhe pojaviti od vasih neskolovanih budala.Al bogu hvaka sad disemo .

ODGOVORITE
Name

Mirkan

09.12.2020 08:31

Htio ne htio mora da da ostavku, pa da ispadne da je dobro i časno radio svoj posao,ali eto ne smije u Sarajevo jer tamo mrze ,,prave" Srbe. Ovu priču ne mogu sažvakati ni crveni pioniri SNSDa a kamo li neko ozbiljan.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

09.12.2020 08:46

Dok je ove budale, Tegeltija će biti svuda. Kad on ode na robiju, zvaće i tegeltije i druge klimoglavce i polusvjetove.

ODGOVORITE
Name

ja

09.12.2020 08:58

Ponjihovom bi se trebali svi lopovi i Kriminalci zalit jer im je ugrozena sigurnost i da im treba zastita drzave . Sve njih treba pratit od Sudija ,Tuzitelja pa do Politicara ,ako su cisti i rade svoj poso posteno te iste treba i Nagradit i unaprijedit a ako nisu odmah te iste smjenjivat i Hapsit kao i njihovu imovinu zaledit do okoncanja procesa.

ODGOVORITE
Name

Laktasi

09.12.2020 09:03

Raspisite referendum!

ODGOVORITE
Name

Hajduk Veljko

09.12.2020 09:31

Nije mi jasno šta SIPA radi, zašto ovo ne hapsi redom, ne samo zbog ovoga što se trenutno dešava, nego sve ko je povezan sa bilo kakvim kriminalni radnjama u BIH... Počnite hapsiti već jednom...

ODGOVORITE
Name

Re

09.12.2020 09:56

Vrana vrani oci ne vadi! Pa vrana je i na celu sipe!!!

Name

Ma ajte

09.12.2020 09:36

U ovo još može vjerovati samo šaka jada onih što gledaju rtrs...

ODGOVORITE
Name

Херцеговац

09.12.2020 09:36

Вјероватоно му и јесте угрожена безбједност јер више не може штитити криминал, а превише зна!

ODGOVORITE
Name

I meni je isto ovako

09.12.2020 09:48

Dodiku i Zeljko, molim vas pomozite i meni. Srbin sam pravi pravcati 113 odsto. Uhvatila me policija u tramvaju, u mrskom Sarajevu, sa nekim tudjim novcanikom u dzepu, i sad mi pakuju kao da sam odgovoran... LJUDI MOJI, OVAKO SE VISE NE MOZE POSO RADITI U SARAJEVU pomagajte

ODGOVORITE
Name

Gacko

09.12.2020 10:03

Valjda nismo svi coravi ovo je katastrofa po narod

Name

???

09.12.2020 10:33

Kriv je onaj sto si ga opljackao. Ti ces dobiti odlikovanje i biti unaprijedjen za sposobnost, snalazljivost, znanje, dobro djelo i pozrtvovanost za naprwdak nasih ideala. Tacka

Name

Boris Grubešić Žurni

09.12.2020 11:35

Ovim putem žurno obavještavamo javnost da je Tužilaštvo formiralo predmet protiv A.Z.(87) zbog navođenja na krivično djelo, podmetanja dokaza, te lažnog prijavljivanja krivičnog djela. Optužnica se očekuje vrlo brzo, te će biti proslijeđena nadležnom sudu na potvrđivanje.

Name

ub40

09.12.2020 09:49

Mislim da bi najsigurniji bili na robiji. Svako od njih zaslužuje jednu zatvorsku jedinicu... Odavno su to ovi kriminalci zaslužili.

ODGOVORITE
Name

Jelena

09.12.2020 09:54

Kako ne vide da su smijesni i kako im vise ne dosadi jedna te ista matrica.Jedina opasnost po srpski narod su oni ,organizovana drzavna mafija udruzena u zajednicki zlocinacki poduhvat.

ODGOVORITE
Name

Objektivan

09.12.2020 10:19

Znaci, ako sam dobro shvatio, RS je ugrozena od Bosnjaka, Sarajeva, Americke administracije, EU i dobrog dijela ostatka svijeta?! Pa kako smo uspjeli navuci toliko neprijatelja?! ( pitam za prijatelja )

ODGOVORITE
Name

re

09.12.2020 12:02

izgleda da ni kolumbija ili venecuela a kako se cini ni sjeverna korea nemaju toliko 'neprijatelja'.

Name

Da

09.12.2020 10:28

Da poistovjetili se,jer znaju ako nisu to što jesu,lažno predstavljanje,nestaju i čeka ih nimalo sjajna budućnost,zatvorbi sl,

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

09.12.2020 10:30

Niko normalan nije povjerovao u ovu pricu o ugrozenosti sigurnosti velikog g-dina Tegeltije.....niko normalan! Tip je korumpiran a Dodik i Cvijanovicka pronalaze rjesenja, takodje na kvarno!?

ODGOVORITE
Name

Murija

09.12.2020 11:12

To prokleto politicko Sarajevo neda ni da se potkiva. To je udar na RS ni potkivanje nedaju , Rudonja, Biserka i ćelo i neznaju raditi bez potkivanja nije im onda posao sladak.

ODGOVORITE
Name

Draško

09.12.2020 11:22

Kakve su ovo protuve?

ODGOVORITE
Name

rale

09.12.2020 11:33

Umorni smo od vaših lica, od vaših laži, vašeg kriminala, od svega ružnog što nam radite sve ove godine ! Idite , ne možemo više da izdržimo vašu vlast ! Djeca nam odoše iz ove zemlje beznađa , siromaštva i pravne nesigurnosti . Tonemo u suicid i glad, ne vidimo ništa lijepo u budućnosti. Preklinjemo vas, iditeeeeeeeeeee !

ODGOVORITE
Name

Boris

09.12.2020 13:16

Nije bila ugrožena bezbjednosti dok se nije počela držati stolica ??????

ODGOVORITE
Name

Petar

09.12.2020 13:18

Kad 3 šuplje glave nešta zaključe to je veoma pouzdano.

ODGOVORITE
Name

Mandingo

09.12.2020 13:59

Imam ugostiteljski objekat u Sarajevu i stalni gost nam je Milan Tegeltija .Niko nikad ga nije ruzno pogledao i rizno mu sta rekao .Naprotiv ,svi su bili jako ljubazni prema njemu LICEMJER JEDAN .FUUUJ

ODGOVORITE
Name

Migrant

09.12.2020 14:19

Oni misle da su oni RS, a ne narod. Čim ih neko kritikuje i traži odgovornost oni kažu ugrozavanje RS. Ma vi ste sve zlo srpskog naroda koga unistavate. Treba vas hapsiti i oduzimati imovinu.

ODGOVORITE