Дарков отац у критичном стању после операције!

Породица певача Дарка Лазића тренутно пролази кроз праву агонију, због критичног здравственог стања његовог оца Милана, које се искомпликовало након операције смањења желуца.

Магазин 08.12.2020 | 19:17
Дарков отац у критичном стању после операције!

Како нам је потврдила Даркова мајка Бранка, Милан је и даље критично - на интензивној је нези, а  огласила се и снаја Марина Гагић.

- Шта да вам кажем? Сви смо породично потресени, нерасположени и утучени. Стрепимо све време. Чекамо да видимо шта и како. У коми је и даље, стање није како треба. Имао је добру намеру да смрша као Дарко, јер је водио битку са великим бројем килограма, али ето како су га на крају лоше вести задесиле. То је све што могу да кажем - испричала је Марина Гагић.

Дарка су лоше вести дочекале у Швајцарској. Чим је примио лоше вести о здравственом стању свог оца, он је из Швајцарске кренуо за Србију, како би данас могао да га посети у болници и од лекара сазна све неопходне детаље. Подсећамо, певач му је синоћ пружио подршку на Инстаграму.

- Шта сам ја преживео све и ако су ми дали само 5 посто шансе да ћу преживети, ти ћеш и са одсто посто преживети јер си ме ти направио и јачи си од мене - написао је певач.

Извор: Курир.рс фото: курир

 

Коментари / 0

Оставите коментар