Darkov otac u kritičnom stanju posle operacije!

Porodica pevača Darka Lazića trenutno prolazi kroz pravu agoniju, zbog kritičnog zdravstvenog stanja njegovog oca Milana, koje se iskomplikovalo nakon operacije smanjenja želuca.

Magazin 08.12.2020 | 19:17
Darkov otac u kritičnom stanju posle operacije!

Kako nam je potvrdila Darkova majka Branka, Milan je i dalje kritično - na intenzivnoj je nezi, a  oglasila se i snaja Marina Gagić.

- Šta da vam kažem? Svi smo porodično potreseni, neraspoloženi i utučeni. Strepimo sve vreme. Čekamo da vidimo šta i kako. U komi je i dalje, stanje nije kako treba. Imao je dobru nameru da smrša kao Darko, jer je vodio bitku sa velikim brojem kilograma, ali eto kako su ga na kraju loše vesti zadesile. To je sve što mogu da kažem - ispričala je Marina Gagić.

Darka su loše vesti dočekale u Švajcarskoj. Čim je primio loše vesti o zdravstvenom stanju svog oca, on je iz Švajcarske krenuo za Srbiju, kako bi danas mogao da ga poseti u bolnici i od lekara sazna sve neophodne detalje. Podsećamo, pevač mu je sinoć pružio podršku na Instagramu.

- Šta sam ja preživeo sve i ako su mi dali samo 5 posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa odsto posto preživeti jer si me ti napravio i jači si od mene - napisao je pevač.

Izvor: Kurir.rs foto: kurir

 

Komentari / 0

Ostavite komentar