Републици Српској пријети криминал и извлачење новца

"Изборе у Добоју треба поновити, јер их је СНСД спровео потпуно сам, додјељујући себи онолико гласова колико су хтјели. Ако забраните приступ посматрачима опозиције, онда је то криминал за који неко треба одговарати, а не напад на Републику Српску, како тврди СНСД", рекао је данас потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак.

Република Српска 08.12.2020 | 18:26
Републици Српској пријети криминал и извлачење новца

Црнадак је рекао да не постоји никакав оркан напада на Републику Српску, иако постоје многи у Сарајеву, па и у Америци, попут Олбрајт и Сервера, који нису срећни што Република Српска постоји.

"Али, то је њихов проблем, они је не могу укинути, јер је Република Српска међународно призната, има огромне надлежности и без ње БиХ не може функционисати", истакао је Црнадак додајући да је онај оркан који заиста пријети Републици Српској огромна корупција и извлачење новца из Српске, која се већ годинама проводи под коалицијом окупљеном око СНСД-а.

"Зато је потребно да се хитно настави оно што је започето у Бањалуци и Бијељини на локалним изборима, да се институције Републике Српске ослободе страначке контроле и почну радити у интересу народа", додао је он.

Говорећи о ДНС-у, Црнадак је истакао да су главни стубови опозиције ПДП и СДС, те да ће из ове двије странке доћи кандидати за двије главне функције на изборима 2022. године, али јасно је да треба имати широку подршку:

"Врата су отворена свима који искрено желе промјене. ДНС је 15 година радио исто што и СНСД и зато постоје резерве, али свакако ће бити важан фактор ако заузму јасан опозициони став. У том контексту, у наредном периоду разговараћемо са свима којима је циљ да се друштво мијења, да се приступ вршењу власти побољша и да се грађанима Републике Српске врати нада у боље сутра", закључио је Црнадак.

(БН) 

Коментари / 36

Оставите коментар
Name

Сале

08.12.2020 17:32

Ово неће изаћи на добро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

08.12.2020 18:06

Ништа ново мој побро у РС све је по старом, док ти тако тек сада размишљаш онда си ти криминал 15 година преспавао у РС.

Name

Филе

08.12.2020 18:28

Драги земљаци ја зивим у диаспори и сваки дан цитам како се ви јадно борите за оне /Додика, Цовица,Бакира...../ који су вас опљацкали и пљацкају вас сваки дан. Уз то вас страсе и завадјају. Кад погледам ста ви у рс имате од рс п ада вам је цак и дрзава, ста ви у Федерацији имате од те федерације, ста ви сви имате и од овакве Босне осим сто сте прихватили као сто рекох да вас ова мафија пљацка. Кад би сте сви били паметни па да све срусите , прво лопове и криминалце аи ове окове зване ентитети и кантоно и направите дрзаву по мјери цовјека, градјанина као ове западне и сјеверне дрзаве. Ста ви имаре од рс, цујем неки казу слободу, тако и у федерацији јер ви заиста мислите да сте слободни, јадни сте ви сви, зао ми вас је, јер ви заиста мислите ако неби било рс да це Босњак из Тузле или било ко доци да те угрози тако и ви у Федерацији. Пробудите се једном, инаце цете остати без дјеце и свега а слободу сте давно изгубили..

Name

Посматрач

08.12.2020 18:35

Тебе за предсједника....сигурно.

Name

Хе Хе

08.12.2020 19:37

Ови мисле да Срби који нису за Додика будале. Како да не, направићемо нову СФРЈ. Па и она је била федеративног уредјења, зато се и распала.

Name

Ре филе

08.12.2020 20:28

Све си у праву . Најбоље да се бих распадне. Нека иде РС својим путем

Name

Коле

08.12.2020 17:34

Гледај ове поштењачине, морална громада, узео шаком и капом док је био фотељаш, па му сад ништа не ваља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Коле

08.12.2020 18:12

Сада је добио задатак да кука и да на сав глас говори о мулти бла бла , то ће бити ин за годину двије тако каже бака Олбрајт и остали вампири.

Name

Луле

08.12.2020 18:15

Коле, једи го.. а. Дај на увид и један аргумент.

Name

Филе

08.12.2020 18:36

Овако дрзавно уредјење недоноси ниста обицном цовјеку, раднику, слузбенику, уценику, градјанину...зени, овако уредјење са ентитетима, кантонима, па и оваква БИХ слузи само политицким криминалцима да пљацкају сто вец раде 30 година и јос пријете некаквим отцепљењима да вас јос боље стрпају у торове и да вас јос боље плацкају. Драги земљаци ви нисте ни свјесни колико је предност сто је Босна састављена од висе нација, ви Срби мозете помоци Босњацима и Хрватима, Ви Босњаци Србима и Хрватима и обратно и само тако спасити се тако сто цете срусити ову мафију сто вас пљацка инаце немате никакву перспективу, јер они це вас на крају поново тросити у неком будуцем рату а то це бити касно.

Name

Ре Коле

08.12.2020 19:10

Јел мислис на спирица,радмановица,новица,мајкицу..и осталу црвену свиту?

Name

Ре Филе

08.12.2020 22:25

Пријатељу када причаш о уређењу које ти смета поброја ти све Ал ништа те не схвати па ајде да ти кажем шта мени смета: све што има везе са референдумом гдје су покушали да направе националну мањину, свака грађанска држава коју Комсиц заговара а ходзе у дзамијама су му главни за организацију бирача . И да Филе онај ко покуша да распакује Дејтон распаковао је тзв БиХ и сто се тиче мене ( све омладине у Српској која је рођена послије 1998) неће бити босне исто као и југославије

Name

Каснис

08.12.2020 17:38

Једно колико оно 27год. Зато је и направљена као и цијела Бих. По мјери "свих"..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

08.12.2020 17:45

Ниси вала ни ти неко свијетло и неки ауторитет, ако ћеш искрено

Name

РЕ;Филе

08.12.2020 22:10

Све сто си рекао си у праву са једном констатацијом да је то сад “мало тезе” да се уради прије то би било пуно пуно лакше из простог разлога сто су људи (ако их тако могу назвати) на непоштен начин криминалом лоповлуком постали ТАЈКУНИ којих по признањима водећих племенских поглавица има доста(изјаве пред изборе “ ми имамо сигурних 100хиљада гласова) то су ти гласови већином од послијератној профитера и криминалаца за сваког од три поглавице. Мислим да је до тог закључка дошла и међународна заједница и да она може својим поступцима ујединити БиХ то и данас показују изјаве напримјер Мерлин Олбрајт и других америчких и ЕУ званицника било како било Босана и Херцеговина само као цјеловита земља може напредовати .Битно је напоменути да је исто тако од велике важности да се испита начин богаћења поједини из политике и њихови помагача да се судски процесуирају да им се имовина одузме и врати народу тад ће се створити правна држава Босна и Херцеговина.

Name

ИБИЦА КОМИТЕТ

08.12.2020 17:40

Крените од Новоматица и то је то!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хемер

08.12.2020 17:45

Мислим да СДС и ДНС неће моћи да направи скупштинску већину у Приједору јер је новоизабрани одборник ДНС у Приједору Горан Предојевић поднио оставку на све функције у ДНС тј. фактички напустио ДНС.Мора да сад Додик креће са куповином папака за већину у Приједору и осталим градовима.Биће тога у Источном Сарајеву,Вишеграду и осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП ЧЕЛИНАЦ

08.12.2020 17:49

Један од тајкуна преко којег се пере новац за СНСД је из ЧЕЛИНЦА а зове се МИЋА ТУБАК који је заједно са својом љубавницом КОСТРЕШЕВИЋ ДРАГАНОМ носио живе паре и пакете намирница СНСД у Добој и Прњавор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АXН

08.12.2020 17:51

Како те није срамота Црнадак, да се јављаш за било шта, тебе којег је странка изњедрила на све важније функције,да си био сам не би ни цензус прешао ни за једну функцију. Само захваљујући господину Драшку Станивуковићу и госпођи Јелени Тривић ,ПДП је побиједио,да није њих било за вас нико поготово за Вас Црнадак нико не би гласао. Погледајте ко штити предсједнике ОО ПДП- а ,који спроводе своју самовољу и личне интересе да сад не набрајам ,ал ево један пример ОО ПДП М.Град и још друге ОО ,али њих штити Црнадак,а ови млађи не могу доћи до изражаја и њихов глас не чује . Али нека нама Драшка и Јелена,они ће то да промјене снагом свога ауторитета,својим моралом и подршком коју безусловно уживају међу својим народом и они су ту уз свој народ. Велика подршка господину Драшку Станивуковићу,госпођи Јелени Тривић и господину Браниславу Бореновићу,без којих ПДП ништа не би постигао,захваљујући њима ПДП је побиједио у Бањојлуци, а захваљући њима ће побијдити и 2022.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП

08.12.2020 18:37

100% сте у праву: Станивуковић и Тривићка су темељ извојеваних побједа. Доказ су резултати које је ПДП достигао у свим другим општинама, осим Бања Луке. Тривићка и Станивуковић требају основати своју странку, јер они су, сада, само нова закрпа на старом одијелу ПДП-а

Name

ре АXН

08.12.2020 18:55

Стрпите се још мало.На сљедећим унутар страначким изборима Драшко сигурно мијења Бореновића.Послије тога Драшко све мете и чешља.Долазе све нови и млађи.

Name

Србин

08.12.2020 18:12

Пријети криминал ахахаха, па криминал је годинама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.12.2020 18:35

Када треба гласати против Додика, опет вас обрлати и као пи... повлаците се пред Рудоњом. Доста и тебе сиру и кајмаку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страх

08.12.2020 18:52

Ово није на добро никако. Дугогодисње сијање страха од других и другацијих, пријетње отцјепљењем и омаловазавање дрзавних институција, налазење криваца свуда па цак и у свом народу како би се сакрио сав властити криминал за Додика није разлог сто се и његов народ и свјетске силе не могу висе суздрзават од ових цињеница. Мислио је да му је небо граница. Али не само њему него свима који тако мисле морају знати да це кад тад доци крај сили. Доста је суза проливено и боли нанесено, да не помињено рат, родитељима и породицама убијених неистомисљеника или оних који нису хтјели да затварају оци пред овом бруталном бахатости власти. Долази вријеме плацања дугова за све. А ми као народ ако нисмо досад видјели како нам је ових 30 година зивота просло од оваквих гадова који су опљацкали све онда никад нецемо ни видјети. Смрт фасизму слобода народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

08.12.2020 18:59

ако не буде пара од 1,5 милијарди од ммф-а, и ако наставе са банкротом, онда је само питање времена кад це блокират банковне рацуне градјана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огњен

08.12.2020 19:02

Игоре олади мало висе са својим постењем, кад си узимао онда си сутио сад кад висе не мозес онда су сви лопови сем тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти си

08.12.2020 19:33

политицар у покусају, ици по свјету и пљувати Српску и србе због Додика доказује колико си небулозан. Ако њега мрзис сто правис да су институције Српске неспособне !!!Је ли зато сто ти ниси у њима, фуј, љигави створе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро јутро Колумбо..

08.12.2020 19:49

ста казес? Републици српској пријети криминал и извлацење новца?! Ма браво, не знам само како си надосао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретен

08.12.2020 20:04

Републику српску су стварно укњизили сви у свијету као геноцидну творевину. Увијек це се спомињати по злоцину,али народ у њој сам треба да сконта како и на који нацин це избијегавати то реци ,сацекацемо мало да вријем одмакне бице опет Бозе правде ,треба спасававати србску нејац .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.12.2020 22:41

цитајуци коментар морам признат да су српски политицар одрадили добар посао да убједе србе да су сви колективно криви за геноцид, а не појединци како се стално говори у мз-и. лаксе је вјероват теоријама завјере и угрозености, него размисљат својом главом.

Name

Ре Сретен

09.12.2020 06:32

Колико си ти јадан ,па несмијес се ни потписати правим именом или патис за прослосцу И од ког си постао а за Српску дјецу се ти не секирај , знаце се они одбранити ако буде требало ,него гледај ти себе И свију дјецу како це на зелену грану изаци.

Name

Лука

09.12.2020 00:20

Пара нема али власт че блокирати наше банковне рачуне и намирити тамо где треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порука!

09.12.2020 08:42

Миле не брини док су овакви у опозицији владаћеш и даље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ФИЛе

09.12.2020 09:30

Слазем се са вама , треба Федерација на своју страну РС на своју страну, а овко ниста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јојо

09.12.2020 11:23

Стварно си глуп политицар. Јел ти стварно мислис да је народ толико глуп и да их ниста друго не интересује осим тога хоце ли неко укинити РС или нече. Серем вам се на БиХ и ма РС. Требало вас је све унистит у оном рату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предраг

09.12.2020 16:14

То ти кажеш. Ти који до као министар чуда поправио. Какав лицемјер.

ОДГОВОРИТЕ