ПДП чврсто стоји уз СДС-ог начелника у Модричи

- Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да ће ова партија дати безрезервну подршку новоизабраним начелнику општине Модрича Јовици Радуловићу, заједничком кандидату СДС и ПДП на протеклим изборима.

Република Српска 05.12.2020 | 14:29
ПДП чврсто стоји уз СДС-ог начелника у Модричи

"ПДП је у предизборном периоду стао снажно иза Радуловића, који ће безусловну подршку имати и од два ПДП-ова одборника у новој Скупштини општине", изјавио је новинарима Бореновић.

Он је додао да је ПДП подржао Радуловића због идеја и програма које је понудио, као да их не интересују мјеста у будућој општинској управи, али очекује да новоизабрани начелник изабере сараднике у извршној власти са којима ће, како је навео, ову средину уз подршку парламента начинити по мјери свих грађана.

Потпредсједник ПДП-а Јелена Тривић обећала је савјетодавну подршку новом начелнику и локалној администрацији.

Она је истакла да Модрича има довољно потенцијала за развој, те да ће свака помоћ са нивоа Републике Српске и Србије бити добродошла.

Новоизабрани начелник Јовица Радуловић захвалио је за подршку и најавио да ће позвати све политичке партнере, који имају одборнике у локалном парламенту, да формирају стабилну скупштинску већину како би заједно долазили до најбољих рјешења за развој Модриче.

Он очекује брзо формирање власти и почетак реализације циљева који су представљени грађанима Модриче.

Састанку Бореновића, Тривићеве и Радуловића, у просторијама Општинског одбора /ОО/ СДС Модрича, присуствовали су и генерални секретар ПДП-а Милко Грмуша, те предсједници општинских одбора СДС-а Дамир Стојановић и ПДП-а Милутин Поповић. 

(Срна) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Видљиво

05.12.2020 13:39

Колико сте чврсти да сте освојили једва пет опстина у РС (незнам да ли и толико )ако рачунамо скупштинску већину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Можете

05.12.2020 14:47

га подржавати колико хоћете,Модричи више нема напретка.А и доста је било.Развила се доста,сад нек средства иду негдје друго да се и друге средине мало изграде.

Name

Не контам

05.12.2020 13:51

Ваљда је нормално да га подржите у раду ако сте га подржали на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

05.12.2020 15:26

Па да не бијаше крађе освојили би још пет ако не и све. Осим оних гдје грађани мисле и живе као да су у доба најгорег комунизма, тј имају вођу. Нико не може бити вођа.

Name

Дјуро

05.12.2020 16:27

Шта се изградило у Модричи последњих 16 година?

Name

11903

06.12.2020 19:34

Негдје 2 мјесеца пред изборе сам тврдио представљајуци се као ''цовјек из народа'' да је у Модрици побједа СДС-овог кандидата неминовна, а казна за издају Младена неизбјезна. Као сто се види те моје 2 тврдње се показале тацним. Тад наравно нисам ни слутио да це побједа да буде плебисцитарна. Један пратилац портала ми тад реплицирао да нисам никакав цовјек из народа, него ''обицна трацара''. Ако ''тај господин'' прати портал и даље био бих му веома захвалан да ми поново упути реплику.

Name

Серкан

05.12.2020 14:50

Сад ће Додик да ускрати помоћ рафинерији у Модричи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веско

05.12.2020 15:27

Јелена треба да води главну ријеч!!!

ОДГОВОРИТЕ