PDP čvrsto stoji uz SDS-og načelnika u Modriči

- Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da će ova partija dati bezrezervnu podršku novoizabranim načelniku opštine Modriča Jovici Raduloviću, zajedničkom kandidatu SDS i PDP na proteklim izborima.

Republika Srpska 05.12.2020 | 14:29
PDP čvrsto stoji uz SDS-og načelnika u Modriči

"PDP je u predizbornom periodu stao snažno iza Radulovića, koji će bezuslovnu podršku imati i od dva PDP-ova odbornika u novoj Skupštini opštine", izjavio je novinarima Borenović.

On je dodao da je PDP podržao Radulovića zbog ideja i programa koje je ponudio, kao da ih ne interesuju mjesta u budućoj opštinskoj upravi, ali očekuje da novoizabrani načelnik izabere saradnike u izvršnoj vlasti sa kojima će, kako je naveo, ovu sredinu uz podršku parlamenta načiniti po mjeri svih građana.

Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić obećala je savjetodavnu podršku novom načelniku i lokalnoj administraciji.

Ona je istakla da Modriča ima dovoljno potencijala za razvoj, te da će svaka pomoć sa nivoa Republike Srpske i Srbije biti dobrodošla.

Novoizabrani načelnik Jovica Radulović zahvalio je za podršku i najavio da će pozvati sve političke partnere, koji imaju odbornike u lokalnom parlamentu, da formiraju stabilnu skupštinsku većinu kako bi zajedno dolazili do najboljih rješenja za razvoj Modriče.

On očekuje brzo formiranje vlasti i početak realizacije ciljeva koji su predstavljeni građanima Modriče.

Sastanku Borenovića, Trivićeve i Radulovića, u prostorijama Opštinskog odbora /OO/ SDS Modriča, prisustvovali su i generalni sekretar PDP-a Milko Grmuša, te predsjednici opštinskih odbora SDS-a Damir Stojanović i PDP-a Milutin Popović. 

(Srna) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Vidljivo

05.12.2020 13:39

Koliko ste čvrsti da ste osvojili jedva pet opstina u RS (neznam da li i toliko )ako računamo skupštinsku većinu!

ODGOVORITE
Name

Možete

05.12.2020 14:47

ga podržavati koliko hoćete,Modriči više nema napretka.A i dosta je bilo.Razvila se dosta,sad nek sredstva idu negdje drugo da se i druge sredine malo izgrade.

Name

Не контам

05.12.2020 13:51

Ваљда је нормално да га подржите у раду ако сте га подржали на изборима.

ODGOVORITE
Name

Rašo

05.12.2020 15:26

Pa da ne bijaše krađe osvojili bi još pet ako ne i sve. Osim onih gdje građani misle i žive kao da su u doba najgoreg komunizma, tj imaju vođu. Niko ne može biti vođa.

Name

Djuro

05.12.2020 16:27

Šta se izgradilo u Modriči poslednjih 16 godina?

Name

11903

06.12.2020 19:34

Negdje 2 mjeseca pred izbore sam tvrdio predstavljajuci se kao ''covjek iz naroda'' da je u Modrici pobjeda SDS-ovog kandidata neminovna, a kazna za izdaju Mladena neizbjezna. Kao sto se vidi te moje 2 tvrdnje se pokazale tacnim. Tad naravno nisam ni slutio da ce pobjeda da bude plebiscitarna. Jedan pratilac portala mi tad replicirao da nisam nikakav covjek iz naroda, nego ''obicna tracara''. Ako ''taj gospodin'' prati portal i dalje bio bih mu veoma zahvalan da mi ponovo uputi repliku.

Name

Serkan

05.12.2020 14:50

Sad će Dodik da uskrati pomoć rafineriji u Modriči

ODGOVORITE
Name

Vesko

05.12.2020 15:27

Jelena treba da vodi glavnu riječ!!!

ODGOVORITE