Људи су се огрешили о мене, нисам особа која уме да се бори!

Певачица Драгана Мирковић важи за једну од најпопуларнијих певачица на Балкану и једна од ретких која може да се похвали веома успешном каријером коју је градила искључиво на својим вокалним способностима.

Забава 04.12.2020 | 11:55
Људи су се огрешили о мене, нисам особа која уме да се бори!

Она ретко говори о свом приватном животу, као и о сукобима на естради и колегама. Међутим, сада је испричала да ли некад осећа да смета некоме са музичке сцене.

 

"Немам разлога да се плашим шта ће неко од мојих колега рећи, зато што знам какви су према мени и ја према њима. И ту нема опасности. Нико не може да каже нешто лоше о мени, могу само да кажу да ме не воле", рекла је она и додала:

"Ја дефинитивно више нисам активна на естради, нема ме по годину дана, две, три... Не сметам својим појављивањима, једино ако сметам својим постојањем. Нажалост, ипак и даље постоји неко коме ја сметам, али заиста не би требало. Толико сам себе дала свима, и свим својим колегама... Показала сам да код мене не постоји ни трунка љубоморе, осећај за конкуренцијом, то је мени испод сваког нивоа. Стварно сам то доказала. Све моје колеге су више испоштоване на мојој телевизији, него ја сама. Увек сам се трудила, и људи који раде код мене знају колико ми је стало да сваког уважим. Огрешили су се неки људи о мене, али људи смо, грешимо", прича Драгана. 

 

Такође, она је сада признала да је ли је погађају новински наслови и како се бори са тим. 

"Нисам особа која уме да се бори, ја сам она која ћути и чека, и која на сву срећу дочека да ти људи схвате да нису баш били фер према мени. И онда је опет све у реду. Сад то ћутање је болно прилично, признајем", рекла је певачица у емисији "Гламур".

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар