Цетиње: Спријечена ликвидација млађег мушкарца

- Службеници црногорског Специјалног полицијског одјељења Сектора за борбу против организованог криминала и корупције спријечили су у сриједу ликвидацију на Цетињу.

Регион 03.12.2020 | 10:08
Цетиње: Спријечена ликвидација млађег мушкарца

Ухапшен је члан шкаљарског клана док је покушавао да убије млађег мушкарца из тог града, сазнаје Побједа.

Како је листу незванично саопштено, полицајци су прикупили оперативна сазнања да је једна особа ангажована за егзекуцију млађег мушкарца на Цетињу и брзом интервенцијом спријечили злочин.

Извори блиски истрази казали су да је случај у фази извиђаја и да су прикупљени докази против осумњиченог за припремање ликвидације, преноси портал ЦдМ.

Осумњичени је ухапшен у последњем тренутку. Он је стигао до мјеста где је била мета и припремао се да га убије, али су га полицајци Специјалног одељења спријечили у томе.

Петогодишњи рат измедју шкаљарског и кавачког клана однио је скоро 50 живота, медју којима је било и случајних жртава, наводи лист.

(Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хало такси

03.12.2020 09:29

И за угла вреба нека хуља. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

03.12.2020 09:40

Паралелни свет. Ови се побише и не интересује их изгледа ни Мило, Ни Здравко, ни дрпс, ни дф...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

03.12.2020 13:25

Ех ти кланови... Изгледа да ЦГ, као провепроски настројена дрзава, ипак мора да уведе УДБУ и ОЗНУ на неколико година - нема им друге....

Name

Албанац

03.12.2020 14:44

Спрецена ликвидација по оперативним сазнањима. Па да иста знате-сазнате не би било до сада толико убијених. Вец је био нецији син зртва од васих главоња..

ОДГОВОРИТЕ