Cetinje: Spriječena likvidacija mlađeg muškarca

- Službenici crnogorskog Specijalnog policijskog odjeljenja Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije spriječili su u srijedu likvidaciju na Cetinju.

Region 03.12.2020 | 10:08
Cetinje: Spriječena likvidacija mlađeg muškarca

Uhapšen je član škaljarskog klana dok je pokušavao da ubije mlađeg muškarca iz tog grada, saznaje Pobjeda.

Kako je listu nezvanično saopšteno, policajci su prikupili operativna saznanja da je jedna osoba angažovana za egzekuciju mlađeg muškarca na Cetinju i brzom intervencijom spriječili zločin.

Izvori bliski istrazi kazali su da je slučaj u fazi izviđaja i da su prikupljeni dokazi protiv osumnjičenog za pripremanje likvidacije, prenosi portal CdM.

Osumnjičeni je uhapšen u poslednjem trenutku. On je stigao do mjesta gde je bila meta i pripremao se da ga ubije, ali su ga policajci Specijalnog odeljenja spriječili u tome.

Petogodišnji rat izmedju škaljarskog i kavačkog klana odnio je skoro 50 života, medju kojima je bilo i slučajnih žrtava, navodi list.

(Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Halo taksi

03.12.2020 09:29

I za ugla vreba neka hulja. .

ODGOVORITE
Name

Nemanja

03.12.2020 09:40

Paralelni svet. Ovi se pobiše i ne interesuje ih izgleda ni Milo, Ni Zdravko, ni drps, ni df...

ODGOVORITE
Name

Re:

03.12.2020 13:25

Eh ti klanovi... Izgleda da CG, kao proveproski nastrojena drzava, ipak mora da uvede UDBU i OZNU na nekoliko godina - nema im druge....

Name

Albanac

03.12.2020 14:44

Sprecena likvidacija po operativnim saznanjima. Pa da ista znate-saznate ne bi bilo do sada toliko ubijenih. Vec je bio neciji sin zrtva od vasih glavonja..

ODGOVORITE