Милица после раскида купила пса јер се плаши самоће!

Милица Тодоровић признаје да је одувек волела дуге и стабилне везе, па је до 30. године, колико сада има, чак 13 година била у везама, а последња са глумцем Петром Стругаром, неславно се завршила.

Забава 02.12.2020 | 18:28
Милица после раскида купила пса јер се плаши самоће!

Наиме, певачица истиче да има највећи страх од самоће и да је после раскида купила пса да не би била усамљена.

"Моја прича са Петром је завршена. Не гледам у прошлост, већ само у будућност. Видите да сам сада права дама са псом. Не волим кад сам сама, искрено, мој највећи страх је од самоће. Зато сада имам куцу и никад ми није досадно", започиње атрактивна плавуша и додаје да, кад јој је најтеже, тражи помоћ психотерапеута:

"Он ми много помаже. Кад год ми затреба разговор, одем код њега. Понекад се суочавамо са разним проблемима и не можемо сами да их решимо. Кад би људи схватили да је одлазак код стручног лица најбоље утрошен новац, онда их не би било срамота. Обожавам те сеансе! Одем, изручим све своје проблеме, понекад се расплачем, скинем терет... Ма, милина! Другачије је него када испричаш пријатељу, јер све време имаш на памети да прекопута тебе седи лекар. Прија ми то и свима бих радо препоручила."

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар