Milica posle raskida kupila psa jer se plaši samoće!

Milica Todorović priznaje da je oduvek volela duge i stabilne veze, pa je do 30. godine, koliko sada ima, čak 13 godina bila u vezama, a poslednja sa glumcem Petrom Strugarom, neslavno se završila.

Zabava 02.12.2020 | 18:28
Milica posle raskida kupila psa jer se plaši samoće!

Naime, pevačica ističe da ima najveći strah od samoće i da je posle raskida kupila psa da ne bi bila usamljena.

"Moja priča sa Petrom je završena. Ne gledam u prošlost, već samo u budućnost. Vidite da sam sada prava dama sa psom. Ne volim kad sam sama, iskreno, moj najveći strah je od samoće. Zato sada imam kucu i nikad mi nije dosadno", započinje atraktivna plavuša i dodaje da, kad joj je najteže, traži pomoć psihoterapeuta:

"On mi mnogo pomaže. Kad god mi zatreba razgovor, odem kod njega. Ponekad se suočavamo sa raznim problemima i ne možemo sami da ih rešimo. Kad bi ljudi shvatili da je odlazak kod stručnog lica najbolje utrošen novac, onda ih ne bi bilo sramota. Obožavam te seanse! Odem, izručim sve svoje probleme, ponekad se rasplačem, skinem teret... Ma, milina! Drugačije je nego kada ispričaš prijatelju, jer sve vreme imaš na pameti da prekoputa tebe sedi lekar. Prija mi to i svima bih rado preporučila."

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar