Мистериозни монолит који је нестао у САД, појавио се у Румунији!? (ВИДЕО)

Након што је мистериозни монолит нестао из америчке државе Јуте, идентичан се појавио на другом крају света - у Румунији?!

Занимљивости 01.12.2020 | 15:24
Мистериозни монолит који је нестао у САД, појавио се у Румунији!? (ВИДЕО)

Мистериозни метални монолит пронађен у удаљеној пустињи на западу САД-а, који је покренуо националну расправу о томе како је доспео тамо, наводно је нестао, саопштиле су тамошње власти у суботу, а паралелно с његовим нестанком нови се појавио – у Румунији!

Готово идентичан монолит, који је мистериозно нестао из америчке пустиње сада је пронађен у граду Пјатра Њамц у како смо рекли у Румунији

Необичан објекат уочен је недалеко од познато археолошког налазишта, висок је око 4 метра.

"Почели смо истрагу, али се монолит налази на приватном поседу. И даље не знамо ко је власник, али се налази на заштићеном подручју археолошког назалишта " рекли су градски званичници.

Они су саопштили да ту нико не би смео ништа да постави без посебне дозволе Министарства културе. Овај објекат је у Румунији примећен први пут 26. новембра, а само дан касније пријављено је да је нестао идентичан објекат у Јути, САД.

Једна страна монолита гледала је у планину Цеахлау, познату и као ‘Света планина’ међу локалним становништвом, преносе медији.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар