Misteriozni monolit koji je nestao u SAD, pojavio se u Rumuniji!? (VIDEO)

Nakon što je misteriozni monolit nestao iz američke države Jute, identičan se pojavio na drugom kraju sveta - u Rumuniji?!

Zanimljivosti 01.12.2020 | 15:24
Misteriozni monolit koji je nestao u SAD, pojavio se u Rumuniji!? (VIDEO)

Misteriozni metalni monolit pronađen u udaljenoj pustinji na zapadu SAD-a, koji je pokrenuo nacionalnu raspravu o tome kako je dospeo tamo, navodno je nestao, saopštile su tamošnje vlasti u subotu, a paralelno s njegovim nestankom novi se pojavio – u Rumuniji!

Gotovo identičan monolit, koji je misteriozno nestao iz američke pustinje sada je pronađen u gradu Pjatra Njamc u kako smo rekli u Rumuniji

Neobičan objekat uočen je nedaleko od poznato arheološkog nalazišta, visok je oko 4 metra.

"Počeli smo istragu, ali se monolit nalazi na privatnom posedu. I dalje ne znamo ko je vlasnik, ali se nalazi na zaštićenom području arheološkog nazališta " rekli su gradski zvaničnici.

Oni su saopštili da tu niko ne bi smeo ništa da postavi bez posebne dozvole Ministarstva kulture. Ovaj objekat je u Rumuniji primećen prvi put 26. novembra, a samo dan kasnije prijavljeno je da je nestao identičan objekat u Juti, SAD.

Jedna strana monolita gledala je u planinu Ceahlau, poznatu i kao ‘Sveta planina’ među lokalnim stanovništvom, prenose mediji.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar