У петак нове мјере за сузбијање короне у Србији

На седници у Владе Србије у четвртак требало би да буду потврђене нове рестриктивне мере које је предложио Кризни штаб, пишу београдски медији.

Србија 01.12.2020 | 14:57
У петак нове мјере за сузбијање короне у Србији

Рестриктивне мере које ће важити од петка подразумевају да ће угоститељске и трговинске фирме, ресторани, кафићи и барови, клубови, тржни центри, играонице, кладионице, продавнице и сви други продајни објекти, моћи да раде радним данима до 17 часова, док викендом неће уопште радити - од петка у 17 часова до понедељка у 5 сати.

Продавнице прехрамбене робе могу да раде сваки дан до 21 сати, укључујући и викенд, а позоришта и биоскопи до 17 сати, укључујући и викенд. Апотеке, бензинске пумпе (точење горива) и достава хране путем курира могу да раде неограничено, седам дана у недељи.

Позоришта и биоскопи могу да раде сваки дан до 17 сати, укључујући и викенд, док пијаце радним данима могу да раде реглуларно, а викендом од 6 сати ујутру до 15 часова.

(Б92) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Андриц

01.12.2020 16:27

Умјесто да продузавају радно вријеме,да се људи разуде,он их сузава у један лијевак...Еееее памети,за неповјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зага

02.12.2020 12:14

Трчите,народе,док вам кичму не саломе,кад храбрости немате,кад сте кукавице без части и поноса!Предајте своје биједне животе у руке Кона и њему сличних,па нестаните заувијек,јер,боље не заслужујете!!!Фуууујјјјјјјјјјјјјјј

ОДГОВОРИТЕ