U petak nove mjere za suzbijanje korone u Srbiji

Na sednici u Vlade Srbije u četvrtak trebalo bi da budu potvrđene nove restriktivne mere koje je predložio Krizni štab, pišu beogradski mediji.

Srbija 01.12.2020 | 14:57
U petak nove mjere za suzbijanje korone u Srbiji

Restriktivne mere koje će važiti od petka podrazumevaju da će ugostiteljske i trgovinske firme, restorani, kafići i barovi, klubovi, tržni centri, igraonice, kladionice, prodavnice i svi drugi prodajni objekti, moći da rade radnim danima do 17 časova, dok vikendom neće uopšte raditi - od petka u 17 časova do ponedeljka u 5 sati.

Prodavnice prehrambene robe mogu da rade svaki dan do 21 sati, uključujući i vikend, a pozorišta i bioskopi do 17 sati, uključujući i vikend. Apoteke, benzinske pumpe (točenje goriva) i dostava hrane putem kurira mogu da rade neograničeno, sedam dana u nedelji.

Pozorišta i bioskopi mogu da rade svaki dan do 17 sati, uključujući i vikend, dok pijace radnim danima mogu da rade reglularno, a vikendom od 6 sati ujutru do 15 časova.

(B92) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Andric

01.12.2020 16:27

Umjesto da produzavaju radno vrijeme,da se ljudi razude,on ih suzava u jedan lijevak...Eeeee pameti,za nepovjerovati.

ODGOVORITE
Name

Zaga

02.12.2020 12:14

Trčite,narode,dok vam kičmu ne salome,kad hrabrosti nemate,kad ste kukavice bez časti i ponosa!Predajte svoje bijedne živote u ruke Kona i njemu sličnih,pa nestanite zauvijek,jer,bolje ne zaslužujete!!!Fuuuujjjjjjjjjjjjjjj

ODGOVORITE