Жена Владе Дивца открила чиме им се дјеца баве

Снежана Дивац, супруга бившег кошаркаша Владе Дивца, недавно се вратила из Америке, а сада је проговорила о ситуацији са корона вирусом.

Забава 28.11.2020 | 15:39
Жена Владе Дивца открила чиме им се дјеца баве

- Мислим да је теже у Америци, него овдје. Било је неизбежно скупљање људи и у Америци људи имају тај слободарски дух и нису хтјели да буду затворени. У Америци је статистика да могу да живе само три мјесеца од уштеђевине - рекла је она.

Снежана и Владе имају троје деце - синове Матију и Луку и ћерку Петру који се не појављују у јавности. Њихова мајка каже да је поносна на своје насљеднике, а затим је открила и чим се они баве.

Моја дјеца су једна од ријетких која су добила посао за време ковида. Син је режисер, други је у бизнису, а ћерка студира и ради са стране за џепарац. Ја сам од оних мајки које не хвале своју дјецу, него туђу. Мислим да ће њихова дјела да говоре о њима. Нешто дијеле са мном, нешто са Владом - рекла је Снежана, а онда је причала о свом супругу Влади:

- Он је прошао свашта у животу. Ако ради, онда су ти дани били јако радни. Од 10 ујутру до 11 увече, па чак и викедном, а често и без празника. Сви људи који су успјешни, раде по цио дан - рекла је Владина супруга у емсији "Премијера". 

(Курир) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

НР

28.11.2020 14:58

Тезе је у Америци. Господја побјегла овамо. А дјеца јадна остала да се тамо пате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

28.11.2020 15:31

Други је у бизнису, кћерка студира и зарађује са стране...и чиме се баве?

ОДГОВОРИТЕ
Name

А шта

28.11.2020 15:35

А госпођа није написала шта ради Владе Дивац када је успјешан? Пише да ради 12 сати сваког дана али шта??

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛаwАндОрдер

28.11.2020 15:51

Амери имају слободарски дух, успјешни раде по цио дан а има их пуно, већина. Али није тачно да већина има уштедјевину само за 3 мјесеца. То су само лосерс. Већина уштеди да се пензионише до 55-те и одлазе у пензију као милионери, ништа од државе и родбине не траже. Предани рад и 401К систем им то омогућава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лела

28.11.2020 16:22

Мени су родјаци из Америке рекли да се тамо из пидзаме иде на посао, и да се с посла који траје најкраце 10 сати дневно улази у пидзаму - ето им зивота

ОДГОВОРИТЕ