Данас облачно, температура до 13 степени

У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ), у централним крајевима и на истоку, за данас је прогнозирано сунчано вријеме, а за сјевер умјерено до претежно облачно.

Република Српска 28.11.2020 | 09:20
Данас облачно, температура до 13 степени

Повећање облачности могуће је касније послије подне и увече у већини крајева, а у току ноћи може бити краткотрајне слабе кише на сјеверозападу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар претежно југозападних смјерова.

Највиша дневна температура ваздуха од седам до 13, на планинама од четири степена Целзијусова.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос је у централним, источним и сјеверним подручјима хладно и магловито, а у осталим крајевима преовладава ведро вријеме.

Соколац је јутрос са минус девет степени био најхладнији у 7.00 часова, док је у исто вријеме у Источном Сарајеву било минус седам, а у Сребреници минус шест.

Температура ваздуха у осталим мјестима: Билећа и Ливно минус пет, Сарајево, Мањача, Бугојно, Груде, Калиновик и Шипово минус четири, Зеница, Широки Бријег, Хан Пијесак, Рудо и Фоча минус три, Вишеград и Рибник минус два, Братунац, Мркоњић Град, Бјелашница и Котор Варош минус један степен.

У Кнежеву, Санском Мосту, Угљевику и Новом Граду измјерена је нула степени, у Бањалуци, Бијељини, Добоју, Приједору, Српцу, Бихаћу и Тузли један, у Мостару два, у Требињу и на Мраковици три, на Борју четири, а у Неуму седам степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар