Легендарни пјевач хитно примљен у болницу због короне

Легенда народне музике Миланче Радосављевић (76) заражен је коронавирусом и прима кисеоник у болници Бежанијска коса.

Магазин 25.11.2020 | 10:00
Легендарни пјевач хитно примљен у болницу због короне

"Гушио сам се у болници! Медицинске сестре су ме молиле да удахнем ваздух, а ја никако нисам могао", каже Миланче Радосављевић.

Певач чувених хитова "Анђелија", "Једна жена плаве косе" и "Дао бих ово мало живота" јавио нам се из "црвене зоне" и испричао како изгледа његова борба са опасним вирусом, који му је умало дошао главе.

- Лежим у болници и имам тежи облик короне. Примљен сам као хитан случај и мислио сам да ми је дошао крај, међутим, успео сам да се вратим из мртвих. Што се каже: "Побегао сам гробару са лопате". Извукао сам се захваљујући лекарима - прича легендарни певач, који се прославио наступајући по кафанама.

- Имао сам тешку упалу плућа и све време сам се гушио. Било је језиво! Медицинске сестре су ме молиле да удахнем ваздух, а ја нисам могао. Био сам на корак од смрти, а жив сам само захваљујући особљу болнице. Они су максимално посвећени пацијентима и ризикују животе да би нас спасили - изустио је легендарни певач, а онда је направио паузу и почео да кашље:

- Ето, видите, и даље се гушим. Зато ме и држе на кисеонику, без којег не могу да дишем. Више не размишљам о томе да ли ћу певати, већ само да ли ћу преживети. Лекари су ми рекли да имам најгори облик короне, али да ће они учинити све да ми помогну. Већ дванаест дана сам у 'црвеној зони' и ко зна колико ћу још бити овде.

Радосављевић признаје да је сам крив што се заразио опасним вирусом.

- Нисам се чувао, радио сам неку ограду око куће, па сам био са мајсторима и контактирао са доста људи. Онда сам добио температуру, али сам мислио да је нека прехлада. Хтео сам да најпре све завршим са мајсторима, па тек онда одем код лекара. Међутим, вирус ме је покосио и завршио сам у болници у веома тешком стању. Рекли су да бих сигурно умро да сам стигао само дан касније... - прича чувени музичар.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Какви мајстори

25.11.2020 09:07

Па јесу ли ти мајстори заражени што су радили ограду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

25.11.2020 09:25

Брз опоравак легендо народе музике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

25.11.2020 09:42

Само мушкарци...какав је то вирус¥????

ОДГОВОРИТЕ